Libnet.ro
UNICEF

16:01

Antonia si Alex Velea au dezvaluit care este sexul viitorului copil: Seamana cu taica-su

Devorator Monden Devorator Monden,
Antonia si Alex Velea au dezvaluit care este sexul viitorului copil: Seamana cu taica-su

Dupa multe speculatii aparute in presa si TV, Antonia si Alex Velea au dezvaluit care este sexul viitorului copil. Invitati. continuă pe Devorator Monden

Caru' cu Vedete: S-a aflat in urma cu putin timp! Baietel sau fetita? Vezi ce asteapta Antonia si Alex Velea; Campanie antimuzicala! Artistii au iesit cu buzunarele goale din electorale; Cu el l-a inlocuit Iulia Vantur pe Salman Khan?

Adela Popescu ii face copil lui Radu Valcan. Adela Popescu si Radu Valcan formeaza un cuplu de patru ani, iar lucrurile sunt cat se poate de serioase. L-a inselat pe Nicolae Mitea? Andreea Tonciu s-a indragostit! Ma uitam la el si cand eram cu Nicky!Andreea Tonciu a recunoscut ca este indragostita.

Cum explica Antonia de ce a devenit iubita lui Alex Velea cand inca era casatorita cu Vincenzo

Antonia si Alex Velea au devenit un cuplu in timp ce solista era casatorita cu Vincenzo Castellano. Iata cum explica artista acesta situatie.

Alex Velea se intalneste cu Suleyman Magnificul, la Cronica Carcotasilor

Cantaretul Alex Velea este invitatul celei mai noi editii a emisiunii Cronica Carcotasilor, el fiind pus in fata unei intalniri cu celebrul sultan Suleyman Magnificul. Matteo va prezenta cel mai nou hit al sau, iar Unguru Bulanu il prezinta pe adeptul reconditionarii casei cu materiale reciclabile, la rubrica Romania Pitoreasca.

Care este cheia unei casnicii fericite

Cel mai important sfat pe care cuplurile casatorite de mult timp il ofera tinerilor care abia si-au pus pirostriile este sa discute cinstit cu partenerii lor despre lucrurile care ii preocupa, arata un studiu publicat de Huffington Post.

Persoanele bogate sunt mai putin fericite cand ajung la varsta mijlocie. Care este diferenta dintre Occident si fostele state sovietice

Sentimentul de fericire se scufunda la varsta mijlocie in cazul persoanelor care locuiesc in Occidentul prosper, arata unui nou studiu, publicat in revista The Lancet. Folosind date de la nivel mondial, autorii studiului au descoperit ca satisfactia de viata urmeaza o traiectorie previzibila, care depinde de locul in care oamenii traiesc.

Primarul Pitestiului Tudor Pendiuc, retinut de DNA in dosarul in care este cercetat pentru coruptie

Primarul Pitestiului Tudor Pendiuc a fost retinut, joi, de procurorii DNA, in dosarul in care cercetat pentru fapte de coruptie privind acordarea unor contracte de achizitii publice, prejudiciul fiind de .

Fiica primarului din Pitesti, retinuta de DNA in dosarul de coruptie in care este implicat Tudor Pendiuc

Fiica primarului Pitestiului Tudor Pendiuc, Ema, a fost retinuta, joi, de procurorii DNA, in dosarul in care tatal ei este cercetat pentru fapte de coruptie privind acordarea unor contracte de achizitii.

Fiica primarului din Pitesti, retinuta de DNA in dosarul de coruptie in care este implicat Tudor Pendiuc (VIDEO)

Fiica primarului Pitestiului Tudor Pendiuc, Ema, a fost retinuta, joi, de procurorii DNA, in dosarul in care tatal ei este cercetat pentru fapte de coruptie privind acordarea unor contracte de achizitii .

Denis Stefan, despre scandalul in care este implicat tatal lui: Ar trebui sa-si ceara scuze!

Denis Stefan a vorbit pentru prima oara despre scandalul in care se vehiculeaza numele tatalui sau, acuzat ca si-ar fi injunghiat un prieten si ar fi fugit apoi de la fata locului. Iata ce spune actorul!.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2729 seconds )