Libnet.ro
UNICEF

01:05

Antrenorul Serenei Williams, atac dur la adresa Simonei Halep: A esuat lamentabil

Antena3 Antena3,
Antrenorul Serenei Williams, atac dur la adresa Simonei Halep: A esuat lamentabil

Antrenorul Serenei William a lansat, chiar inainte de Wimbledon, un atac dur catre mai multe jucatoare de tenis printre care a fost vizata si Simona Halep. Potrivit Prosport. ro, Patrick Mouratoglou. continuă pe Antena3

Reactie neasteptat de dura a antrenorului Serenei Williams la adresa Simonei Halep: Tot ce spun eu e adevarat!

Desi cu alte ocazii o laudase, francezul Patrick Mouratoglou a avut o reactie publica dura la adresa Simonei Halep.

Cristian Tudor Popescu, atac dur la Guvernul Tudose: Nici Ceausescu nu l-ar fi pus la Cultura pe managerul acela de tate

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a lansat un atac dur la noul guvern, in fruntea caruia se afla premierul Mihai Tudose. Erezia comisa de domnul Dragnea si ai sai fata de Coranul programului de.

Nu a demonstrat ca merita. Simona Halep, criticata de RIVALI inainte de Wimbledon

Simona Halep isi incepe drumul la Wimbledon, luni, dar inainte de unele dintre cele ai importante meciuri din viata sa, romanca a fost criticata de antrenorul Serenei Williams. Acesta a.

WTA: Punctele tari si punctele slabe ale Simonei Halep inainte de Wimbledon - Cat de bine a reusit sa isi indeparteze demonii de la Roland Garros?

Luni 3 iulie) va debuta editia din 2017 a turneului de Grand Slam de la Wimbledon. WTA prezinta pe site-ul oficial punctele tari si punctele slabe ale favoritelor la castigarea trofeului de pe iarba londoneza. Aflata la a opta aparitie la Wimbledon, Simona Halep este cotata cu sansa a doua, dupa Karolina Pliskova.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )