Libnet.ro
UNICEF

14:15

Anul schimbarilor pentru Microsoft: Bill Gates ar urma sa se ocupe de crearea viitoarelor produse ale companiei

Adevărul Adevărul,
Anul schimbarilor pentru Microsoft: Bill Gates ar urma sa se ocupe de crearea viitoarelor produse ale companiei

Microsoft se pregateste de o schimbare mare anul acesta, iar odata cu aceasta ar urma sa primeasca si Bill Gates un rol nou in companie. Sub conducerea noului director executiv, fondatorul companiei ar fi insarcinat cu dezvoltarea produselor viitoare. continuă pe Adevărul

Modificari in structura Microsoft: Bill Gates ar putea fi inlocuit in functia de presedinte

Microsoft se pregateste sa-l schimbe pe Bill Gates din functia de presedinte al companiei. Potrivit unor surse, succesorul lui Gates va fi John Thompson, actual membru al consiliului. Chiar daca Gates renunta la.

Indianul Satya Nadella ar putea fi noul sef al Microsoft. Compania vrea sa renunte la serviciile lui Bill Gates - surse

Indianul Satya Nadella care lucreaza de 22 de ani la Microsoft si este in prezent sef al diviziei Cloud este creditat cu cele mai mari sanse de a-l inlocui pe Steve Ballmer la sefia companiei din Redmond, sustin surse citate de Bloomberg. In plus, se pare ca board-ul vrea sa renunte de tot si la serviciile lui Bill Gates care este presedinte, insa a fost criticat de actionari in ultimul timp si nu mai are influenta de acum un deceniu in companie.

Biblioteca din Roesti ramane fara calculatoarele de la Bill Gates. Primarul nu face un capat de tara din acest lucru

Biblioteca din comuna Roesti va ramane fara calculatoarele achizitionate cu fonduri de la Fundatia Bill Melinda Gates. Primarul Gheorghe Draghici nu a fost informat despre acest lucru, dar nu face un capat de tara pentru ca returneaza echipamentele IT.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )