Libnet.ro
UNICEF

17:45

Anunt bomba facut de unul dintre avocatii lui Becali in Dosarul Terenurilor

Online Sport Online Sport,
Anunt bomba facut de unul dintre avocatii lui Becali in Dosarul Terenurilor

Vineri seara, unul dintre avocatii lui Gigi Becali a facut niste declaratii cheie avand in fata niste acte din Dosarul Terenurilor MApN. Cititi si: Steaua se va desfiinta . continuă pe Online Sport

Unul dintre autorii atacului terorist din Londra este un britanic de origine nigeriana

Unul dintre autorii atacului comis miercuri la Londra, soldat cu moartea unui militar, este un britanic de origine nigeriana, afirma surse citate de BBC News online. Anchetatorii cred ca cei doi suspecti sunt.

Georgia: Fostul premier Vano Merabishvili, unul dintre cei mai apropiati aliati ai presedintelui Saakashvili, a fost arestat

Autoritatile din Georgia l-au arestat marti pe fostul premier georgian Vano Merabishvili, unul dintre cei mai apropiati aliati ai presedintelui Mihail Saakashvili, acuzat de coruptie, a anuntat un procuror din aceasta fosta republica sovietica din Caucaz, citat de AFP.

Ray Manzarek, unul dintre membrii fondatori ai trupei The Doors, a murit la varsta de 74 ani din cauza cancerului

Ray Manzarek, unul dintre membrii fondatori ai trupei The Doors si claparul grupului, a murit, luni, la varsta de 74 de ani in Germania din cauza cancerului, informeaza Daily Mail. Manzarek a decedat in timp.

Atacul terorist din Londra: Cum si-a riscat o femeie viata pentru a convinge unul dintre suspecti sa renunte la arme

O cercetasa-sefa i-a confruntat pe barbatii care au ucis, prin lovituri de cutit, un militar, la Londra, incercand sa ii acorde primul ajutor victimei si cerandu-i unuia dintre barbati sa renunte la arme, relateaza Daily Telegraph. Acum sunteti voi impotriva multor oameni, veti pierde, le-a spsu ea.

VIDEO Atacul terorist din Londra: Cum si-a riscat viata o femeie pentru a convinge unul dintre suspecti sa renunte la arme si sa nu mai raneasca pe altcineva

O cercetasa-sefa i-a confruntat pe barbatii care au ucis, prin lovituri de cutit, un militar, la Londra, incercand sa ii acorde primul ajutor victimei si cerandu-i unuia dintre barbati sa renunte la arme, relateaza Daily Telegraph. Acum sunteti voi impotriva multor oameni, veti pierde, le-a spus ea.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )