Libnet.ro
UNICEF

07:45

VIDEO Atacul terorist din Londra: Cum si-a riscat viata o femeie pentru a convinge unul dintre suspecti sa renunte la arme si sa nu mai raneasca pe altcineva

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Atacul terorist din Londra: Cum si-a riscat viata o femeie pentru a convinge unul dintre suspecti sa renunte la arme si sa nu mai raneasca pe altcineva

O cercetasa-sefa i-a confruntat pe barbatii care au ucis, prin lovituri de cutit, un militar, la Londra, incercand sa ii acorde primul ajutor victimei si cerandu-i unuia dintre barbati sa renunte la arme, relateaza Daily Telegraph. Acum sunteti voi impotriva multor oameni, veti pierde, le-a spus ea. continuă pe Hotnews

ATACUL TERORIST din Londra: Mesajul unuia dintre cei doi ucigasi ai soldatului.

Unul dintre cei doi ucigasi presupusi ai unui soldat, intr-un cartier din sudul Londrei, a comentat actele sale intr-o inregistrare video a unui amator obtinuta de postul de televiziune ITV, Mediafax. Tanarul de culoare poarta blugi, bascheti, o jacheta si o caciula neagra. In mainile acoperite de sange, acesta tinea un cutit de bucatarie si un satar de macelar. El se apropie de un cameraman amator si comenteaza actele sale. Juram pe Allah atotputernic ca nu vom inceta niciodata sa luptam .

Atacul terorist din Londra: Cum si-a riscat o femeie viata pentru a convinge unul dintre suspecti sa renunte la arme

O cercetasa-sefa i-a confruntat pe barbatii care au ucis, prin lovituri de cutit, un militar, la Londra, incercand sa ii acorde primul ajutor victimei si cerandu-i unuia dintre barbati sa renunte la arme, relateaza Daily Telegraph. Acum sunteti voi impotriva multor oameni, veti pierde, le-a spsu ea.

Atacul terorist din Londra: Politia a mai arestat doi suspecti

Politia a arestat joi alte doua persoane, un barbat si o femeie, in cazul militarului britanic ucis miercuri in cartierul londonez Woolwich, acestia fiind suspectati de complicitate la crima, informeaza The Guardian.

Unul dintre autorii atacului terorist din Londra este un britanic de origine nigeriana

Unul dintre autorii atacului comis miercuri la Londra, soldat cu moartea unui militar, este un britanic de origine nigeriana, afirma surse citate de BBC News online. Anchetatorii cred ca cei doi suspecti sunt.

O femeie i-a sfidat pe teroristii din Londra si a incercat sa acorde primul ajutor victimei (VIDEO)

In urma atacului terorist din Londra de miercuri, cand un soldat britanic a fost macelarit de doua persoane de confesiune musulmana, imaginile filmate la fata locului si date publicitatii scot la iveala noi.

Guvernul britanic: Incidentul din Londra, soldat cu moartea unui militar britanic, este ...

Incidentul din Londra, soldat cu moartea unui militar britanic si ranirea altor doua persoane, este considerat atac terorist, anunta Guvernul britanic, conform CNN. Crima comisa in cartierul Woolwich este socanta. Am cerut convocarea urgenta a Comitetului COBRA, a scris pe Twitter premierul David Cameron, citat de Mediafax. ------ Un militar britanic a fost ucis, iar alte doua persoane au fost ranite prin impuscare, in sud-estul Londrei, in ceea ce pare a fi un atac terorist, .

VIDEO Temerile autoritatile de la Londra, transformate in realitate de atacul terorist din Woolwich

Atacul de miercuri din Woolwich sud-estul Londrei) a socat Marea Britanie, insa sefii serviciului de securitate nationala se temeau tocmai de un asemenea atac, considera Dominic Casciani, corespondentul BBC pe teme de politica interna.

Juram pe Allah cel atotputernic ca nu vom inceta sa luptam cu voi. Alerta maxima in Londra, dupa atacul terorist in timpul caruia a fost decapitat un militar

Autoritatile de la Londra sunt in alerta maxima dupa ce un soldat a fost ucis, in plina zi, pe strada, intr-un atac deosebit de brutal. Barbatul a fost decapitat de doi agresori, care au declarat ca.

Juram pe Allah cel atotputernic ca nu vom inceta sa luptam cu voi. Alerta maxima in Londra, dupa atacul terorist in timpul caruia a fost ucis un militar

Autoritatile de la Londra sunt in alerta maxima dupa ce un soldat a fost ucis, in plina zi, pe strada, intr-un atac deosebit de brutal. Barbatul a fost decapitat de doi agresori, care au declarat ca.

Londra, in stare de soc: Cum s-a desfasurat atacul terorist care a zguduit capitala britanica

O strada din cartierul londonez Woolwich a fost scena unei crime oribile petrecute miercuri dupa-amiaza, cand doi barbati de culoare au dat cu masina peste un militar britanic, iar apoi l-au atacat cu un satar si un cutit de macelar si l-au decapitat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )