Libnet.ro
UNICEF

07:15

Anunt de la Patriarhie despre iPS Pimen, adus cu elicopterul la Bucuresti: Starea generala este buna

Antena3 Antena3,
Anunt de la Patriarhie despre iPS Pimen, adus cu elicopterul la Bucuresti: Starea generala este buna

Starea arhiepiscopului Sucevei si Radautilor, iPS Pimen, bolnav de Covid-19 si transferat luni seara cu elicopterul la Bucuresti, este buna. continuă pe Antena3

Alexandru Rafila, despre iPS Pimen: Este din nou vorba despre focarul Suceava. Poate ca este o persoana sanatoasa, mai ales ca a avut un trai ascetic

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a spus ca diagnosticarea Arhiepiscopului Sucevei si Radautilor, iPS Pimen, cu coronavirus este legata de focarul Suceava.

Andrei Caramitru, despre iPS Pimen: Securist si inalt prea ierarh, e dus rapid cu elicopterul la Bals, desi ni se spune ca nu e in stare grava

Andrei Caramitru se revolta impotriva deciziei autoritatilor de a-l transfera pe iPS Pimen cu elicopterul la Bucuresti. in strainatate, preotii au murit de COVID spovedind muribunzii.

Cati pacienti infectati cu coronavirus au mai fost transferati cu elicopterul de la Suceava la Bucuresti in afara de IPS Pimen?

Un singur pacient infectat cu COVID-19 a mai fost transferat cu elicopterul de la Suceava, cel mai mare focar de coronavirus din tara, la Bucuresti, inaintea Arhiepiscopului Sucevei si Radautilor, IPS Pimen, a precizat marti Grupul de Comunicare Strategica, la solicitarea HotNews. ro. Transferul IPS Pimen, in varsta de 90 de ani, cu elicopterul de la Suceava la Bucuresti, in conditiile in care la Suceava s-au inregistrat pana acum sute de cazuri grave de infectie cu coronavirus si numeroase decese, a starnit comentarii intense pe retelele de socializare.

iPS Pimen a fost infectat cu COVID-19. Prelatul ajuns la 90 de ani, transportat de urgenta la Bucuresti cu elicopterul. Arhiepiscopul a oficiat slujba de inviere

IPS Pimen, Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, a fost transportat in seara zilei de luni, 20 aprilie, la Spitalul Judetean Suceava, cu simptome de COVID-19, de unde va fi transferat cu un elicopter SMURD la Institutul Matei Bals din Capitala.

Moartea unei paciente de varsta arhiepiscopului Pimen. Asistenta mi-a spus ca singura perfuzie e candela aprinsa

O femeie a reclamat felul in care a fost tratata mama sa, imobilizata la pat, de un echipaj de la Ambulanta Constanta. I-am rugat sa-i dea niste vitamine, sa-i faca o perfuzie, orice. Mi-au raspuns ca singura perfuzie e candela aprinsa, relateaza fiica batranei.

IPS Pimen, Arhiepiscopul Sucevei, are coronavirus. A fost internat la Bucuresti

IPS Pimen, Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, a fost infectat cu noul coronavirus, Covid-19.

Cine este pacientul transferat la Bucuresti in aceeasi aeronava cu IPS Pimen. Am zece copii care au nevoie de tata

Barbatul care a fost transferat la Institutul Matei Bals din Capitala, impreuna cu IPS Pimen, este Lucian Covaliu, in varsta de 46 de ani, din comuna Volovat, judetul Suceava. Pacientul infectat cu COVID-19 este casatorit si are 10 copii, cu varste cuprinse intre cinci si 22 de ani.

iPS Pimen are o pneumonie medie-severa pe fondul Covid-19

Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, iPS Pimen, are o pneumonie medie-severa pe fondul Covid-19, a t.

iPS Pimen are o pneumonie medie-severa. DSP Suceava efectueaza ancheta epidemiologica la manastirea unde isi are sediul Arhiepiscopia

Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, iPS Pimen, are o pneumonie medie-severa pe fondul Covid-19, a transmis News. ro purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane. El a declarat ca DSP Suceava efectueaza marti ancheta epidemiologica la manastirea unde isi are sediul Arhiepiscopia Sucevei.

IPS Pimen, internat in stare grava. Ancheta epidemiologica in randul preotilor

Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, IPS Pimen, in varsta de 90 de ani, a ajuns in urma cu cateva ore la Institutul Matei Bals din Capitala, unde a fost internat cu febra si simptome severe de pneumonie, din cauza infectarii cu coronavirus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )