Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anunt de ultima ora de la Ministerul Educatiei: Gradinitele si scolile ar putea fi redeschise in cateva zile

Antena3 Antena3,
Anunt de ultima ora de la Ministerul Educatiei: Gradinitele si scolile ar putea fi redeschise in cateva zile

Anunt de ultima ora de la Ministerul Educatiei: gradinitele si scolile ar putea sa fie redeschise pe 11 ianuarie. Este o urgenta zero, spune noul ministru. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, anunt de ultima ora despre vaccinul anti-covid-19. Adevarul despre calitatea lui

Asa cum a fost anuntat, inca din 16 decembrie, Romania va incepe campania de vaccinare anti-covid. Data startului a fost stabilita ca fiind 27 decembrie duminica). Presedintele Klaus Iohannis anunta acest lucru, iar Valeriu Gheorghita confirma startul campaniei, doua zile mai tarziu. Astazi am primit din partea Presedintelui asigurari in ceea ce priveste vaccinul anti-covid.

Sorin Cimpeanu: Ministerul Educatiei isi doreste redeschiderea scolilor cat mai devreme posibil. Prioritate vor avea gradinitele, invatamantul primar, clasele a VIII-a si a XII-A, scolile cu acces deficitar la tehnologie (VIDEO)

Sorin Cimpeanu a precizat, duminica seara, in direct pe B1 TV, ca Ministerul Educatiei isi doreste redeschiderea scolilor cat mai devreme posibil, dar o astfel de masura va fi luata numai dupa discutii cu.

Scoti mai multi bani din buzunar pentru curent electric. Vestea de ultima ora, totul de la 1 ianuarie

Ministerul Finantelor a anuntat un val de scumpiri de la 1 ianuarie 2021. Romanii vor scoate din buzunar mai multi bani pentru curent electric, carburanti si tigari. 2021 si scumpirile lui. Romanii vor scoate mai multi bani din buzunar pentru curentul electric Ministerul Finantelor a publicat noul nivel al taxelor pe care le va aplica .

Oana Roman revine la TV. Va semna un contract foarte banos, vestea de ultima ora

De cand s-a despartit de Marius Elisei, Oana Roman nu mai poarta verigheta, noteaza Ciao. ro. Astfel ca mai mult ca niciodata, vedeta este hotarata sa puna capat definitiv mariajului cu Marius Elisei, de care s-a separat inainte de Craciun. Oana Roman revine la TV Asadar, de data aceasta Oana Roman este mai hotarata ca oricand .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )