Libnet.ro
UNICEF

05:00

Anuntul facut de Primaria Capitalei. Campania de combatere a tantarilor va continua pana in luna octombrie

Antena3 Antena3,
Anuntul facut de Primaria Capitalei. Campania de combatere a tantarilor va continua pana in luna octombrie

Campania de combatere a tantarilor va continua pana in luna octombrie. Se vor efectua trei patru tratamente pentru fiecare zona din Bucuresti, informeaza Primaria Capitalei, potrivit. continuă pe Antena3

Primaria Capitalei: Campania de combatere a tantarilor va continua pana in octombrie

Campania de combatere a tantarilor va continua pana in luna octombrie si se estimeaza ca se vor face trei - patru tratamente pentru fiecare zona din Bucuresti .

Pegas dubleaza reducerea pentru achizitionarea unei biciclete oferita de Primaria Capitalei

Pentru a veni in intampinarea bucurestenilor care au luat cu asalt Primaria Capitalei si pentru a beneficia de voucherul de reducere de 500 lei, Atelierele Pegas au pus in desfasurare o campanie.

Primaria Capitalei a suspendat programul de vouchere pentru biciclete, dupa ce a fost asaltata de cereri

Primaria Capitalei a suspendat inscrierile in programul de acordare de vouchere pentru achizitionarea unei biciclete, dupa ce a primit, in total, peste 18. 000 de cereri, dintre care 14. 500 numai.

Primaria Capitalei a suspendat programul de vouchere pentru biciclete, dupa ce a fost asaltata de cereri: peste 14.500 numai online. Ghinionistii, la anul

Primaria Capitalei a suspendat inscrierile in programul de acordare de vouchere pentru achizitionarea unei biciclete, dupa ce a primit, in total, peste 18. 000 de cereri, dintre care 14. 500 numai online, pentru cele 5. 000 de vouchere in valoare de 500 de lei. Cei care nu au avut norocul sa prinda se vor putea inscrie si la anul.

Primaria Capitalei spune ca a stropit contra tantarilor si ca aceasta campanie va continua pana in octombrie

In perioada 24 aprilie-24 iulie, Municipalitatea, prin Centrul de Protectie a Plantelor, a aplicat o medie de 3-4 tratamente de combatere a tantarilor in principalele zone publice din Capitala, informeaza un comunicat al Primariei Bucuresti.

Protest la Primaria Capitalei. Zeci de persoane critica activitatea Gabrielei Firea: Zero benzi pentru biciclete, zero mijloace de transport noi pe strada, zero proiecte majore, zero locuinte sociale

Zeci de persoane au protestat, miercuri dimineata, in fata Primariei Capitalei, in semn de nemultumire fata de activitatea primarului Gabriela Firea si a consiliului general. Astfel, protestatarii sustin ca proiectele anuntate de municipalitate nu au fost duse la indeplinire.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )