Libnet.ro
UNICEF

05:30

Anvelope la pret redus, de Black Friday

Auto Ro Auto Ro,
Anvelope la pret redus, de Black Friday

Pana la 20 de puncte-amenda si retinerea certificatului de inmatriculare a masinii. Este sanctiunea pe care o primesc soferii prinsi ca circula pe drumuri acoperite cu zapada, gheata sau polei fara ca autoturismul sa fie echipat coresponzator. Tocmai pentru a evita aceste situatii, Nexxon are, de Black Friday, reduceri la anvelope. continuă pe Auto Ro

evoMAG a avut de Black Friday vanzari cu 20% mai mari ca anul trecut. Jumatate dintre clientii care au platit produsele cu cardul, au optat pentru rate

EvoMAG spune ca a livrat aproape trei sferturi dintre produsele comandate in promotia de Black Friday de anul acesta, in conditiile in care vanzarile au crescut cu 20% in aceasta perioada, ajungand la 3,6 milioane de euro.

Ce magazine mai au Black Friday: eMAG are oferte si reduceri de Crazy Days, dar mai sunt si altii

CataloguleMAG Black Friday 2016este disponibil mai jos, iar evenimentul va incepe oficial in foarte putin timp. De Black Friday eMAG, in dimineata zilei de 18 noiembrie, vanatorii de reduceri vor avea parte de cateva oferte foarte bune. UPDATE:Black Friday eMAG a luat sfarsit. Sarbatoarea reducerilor, insa, continua. Ofertele si reducerile eMAG se extind pana luni, sub [].

Vola a avut vanzari de 1 milion de euro, de Black Friday

Valoarea vanzarilor brute inregistrate de agentia de turism Vola. ro a depasit 1 milion de euro, de Black Friday, potrivit unui comunicat trimis Redactiei.

Oferta de Black Friday a Fiscului: masini de lux vandute ieftin pe Facebook. Cat costa Fordul Mustang confiscat de la un periculos interlop din Buzau

Anuntul de vanzare a fost facut de Agentia Nationala pentru Administrare Fiscala ANAF) chiar de Black Friday, pe o pagina de Facebook special creata pentru a promova valorificarea bunurilor confiscate. Licitatia va avea loc la Galati pe 27-28 noiembrie.

Black Friday la masini de lux de la ANAF. Cat costa Fordul Mustang confiscat de la un interlop

Anuntul de vanzare a fost facut de Agentia Nationala pentru Administrare Fiscala ANAF) chiar de Black Friday, pe o pagina de Facebook special creata pentru a promova valorificarea bunurilor confiscate. Licitatia va avea loc la Galati pe 27-28 noiembrie.

De Black Friday, prin Autovit.ro s-au vandut masini in valoare de aproape 1,7 milioane euro

Platforma de anunturi Autovit. ro a avut vineri, 18 noiembrie 2016, peste 50 de autoturisme la oferta de Black Friday, iar pana luni erau semnate contracte pentru aproape 80% dintre masinile ofertate si se asteapta incheierea altor tranzactii in zilele imediat urmatoare, spune compania. Cea mai scumpa masina vanduta a fost un California, in valoare de 136. 800 de euro, pret redus la 119. 880 de euro.

Bilantul F64 dupa Black Friday 2016: cea mai mare comanda a fost de 26.500 de lei

F64 a pregatit pentru 2016 o campanie de Black Friday cu peste 1700 de produse la pret special, astfel incat toti iubitorii fotografiei sa isi poata achizitiona produsele de care au nevoie. De la echipamente foto-video, destinate atat incepatorilor.

Oferte eMAG dupa Black Friday: Reduceri de Crazy Days

S-a terminat Black Friday la eMAG, dar mai sunt oferte. Crazy Days inseamna reduceri eMAG dupa Black Friday de pana la 50%. eMAG Black Friday a fost o singura zi, dar retailerul a anuntat o noua runda de reduceri: eMAG Crazy Days. Noua campanie se desfasoara intre 19 si 21 noiembrie si sunt taieri de [].

Black Friday in Romania a cucerit si diaspora: din cate tari au fost comenzi

Black Friday si-a atins punctul culminant intre 18 si 20 noiembrie. Pe langa vanzari marile inregistrate in Romania, au fost clienti si din afara tarii.

evoMAG: vanzari de 3,6 milioane de euro de Black Friday

EvoMAG a livrat aproape trei sferturi dintre produsele comandate in promotia de Black Friday de anul acesta, in conditiile in care vanzarile au crescut cu 20% in aceasta perioada, ajungand la 3,6 milioane de euro. Faptul ca Black Friday 2016 a fost.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )