Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ce a aparut pe pagina de Facebook a Cristinei Topescu: nu credeti prostiile de la TV

Playtech Playtech,
Ce a aparut pe pagina de Facebook a Cristinei Topescu: nu credeti prostiile de la TV

Ce a aparut pe pagina de Facebook a Cristinei Topescu, fosta realizatoarea TV care a fost gasita fara suflare duminica, 12 ianuarie, in locuinta sa. Nu credeti prostiile de la TV. Cris nu s-a sinucis. Ce a aparut pe pagina de Facebook a Cristinei Topescu? Cristina Topescu a murit duminica, 12 ianuarie, la 59 de . continuă pe Playtech

Mesaj pe pagina oficiala a Cristinei Topescu, din partea unei prietene: Am sunat la 112. Nu credeti prostiile de la tv! Cris nu s-a sinucis. Aveti decenta

Presupusul administrator al paginii oficiale de Facebook a jurnalistei Cristina Topescu, Diana Maria, a publicat un mesaj in care face apel la decenta si transmite publicului sa nu creada prostiile de la tv, precizand ca jurnalista nu s-a sinucis si va oferi mai multe detalii in curand. Femeia mai spune ca era prietena cu Cristina Topescu si ca aceasta obisnuia de multe ori sa nu raspunda la telefon cu saptamanile, insa acum a intrat in panica si a sunat la 112, in cele din urma. A murit jurnalista Cristina TopescuMai multi caini au fost gasiti in casa Cristinei Topescu. Doi dintre ei erau mortiVela, dupa moartea Cristinei Topescu: E devreme pentru variante-sinucidere, infarct, comotie cerebralaReactii la moartea Cristinei Topescu: Si-a iubit meseria.

Postare pe pagina de Facebook a Cristinei Topescu, asumata de cea care administreaza contul: Eu am sunat la 112. Cris nu s-a sinucis. Nimeni nu s-a gandit sa ii duca Lumina

Pe pagina de Facebook a Cristinei Topescu, jurnalista gasita decedata duminica seara, a aparut o noua postare semnata de o anume Diana Maria, care sustine ca ea administreaza contul si ea este vecina.

Mircea Badea, in stare de soc dupa moartea Cristinei Topescu. Ce gest a facut fosta prezentatoare pentru el si Mihai Gadea

Mircea Badea este in stare de soc dupa moartea colegei sale Cristina Topescu. Ce gest a facut prezentatoarea pentru el si Mihai Gadea? Ea ne-a dat sansa sa ne implicam intr-o situatie. Mircea Badea, in stare de soc dupa moartea Cristinei Topescu Realizatorul emisiunii in gura presei a vorbit despre Cristina Topescu, una dintre vocile .

Vladimir Belis, fost director al INML, despre posibila cauza a mortii Cristinei Topescu. Ce problema de sanatate ar fi rapus-o

Fostul director al Institutului National de Medicina Legala a vorbit despre posibila cauza a mortii Cristinei Topescu, dupa ce fosta prezentatoare TV a fost gasita fara suflare in locuinta sa din orasul Otopeni. Vladimir Belis sustine ca diagnosticul de infarct nu va putea fi pus decat dupa efectuarea unei cercetari histopatologice. Fost director al INML, .

Au aparut detalii despre moartea Cristinei Topescu

Surse apropiate anchetei in cazul mortii Cristinei Topescu au afirmat ca jurnalista a fost gasita in.

Ce au descoperit medicii in stomacul Cristinei Topescu. Detaliul care poate rasturna ancheta in cazul mortii ei

Disparitia brusca a Cristinei Topescu a socat in jur, chiar daca ultimii ochi care au vazut-o in viata au fost cei ai cainilor ei. A murit parasita si gasita pe 12 ianuarie fara suflare. Medicii legisti i-au ridicat trupul, drept urmare au aparut noi detalii despre ziua si motivul decesului jurnalistei. Ce au descoperit medicii .

Calin Popescu Tariceanu, despre moartea Cristinei Topescu: A picat ca un traznet pentru toti romanii. Am pierdut unul dintre cei mai buni jurnalisti

Cristina Topescu a murit la 59 de ani. Fosta prezentatoare de televiziune a fost gasita moarta in casa. Autopsia medico-legala in cazul mortii Cristinei Topescu a fost finalizata, insa cauza decesului nu a putut fi stabilita din cauza ca trupul jurnalistei era intr-o stare foarte avansata de putrefactie, informeaza surse din ancheta.

Magda Vasiliu, revoltata dupa moartea Cristinei Topescu: Mi-e sila...

Magda Vasiliu, fosta colega a Cristinei Topescu, s-a aratat dezgustata de atitudinea anumitor persoane, care spun ca sunt afectate de trecerea in nefiinta a jurnalistei.

Noi detalii in cazul mortii Cristinei Topescu. Medici de la ambulanta: Era de nerecunoscut!

Noi detalii ies la iveala in cazul mortii Cristinei Topescu. Decesul a fost constatat duminica seara, de un echipaj de la ambulanta. Pentru medicii care au intervenit, fosta realizatoare tv era insa greu de recunoscut.

Fiica unui dinamovist, mesaj dur dupa moartea Cristinei Topescu: Cu totii am lasat-o singura. Nu-i iert nici pe cei din familia ei!

Mihaela Nunweiller, fiica fostului mare dinamovist Lica Nunweiller, o apropiata de-a Cristinei Topescu, a postat un mesaj dur pe Facebook dupa aflarea mortii acesteia.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )