Libnet.ro
UNICEF

06:30

Ce a aparut sambata pe pagina de Twitter a lui Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
Ce a aparut sambata pe pagina de Twitter a lui Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, sambata, un mesaj cu ocazia Zilei Internationale a comemorarii victimelor Holocaustului, in care afirma ca Romania continua sa lupte impotriva. continuă pe Antena3

Presedintele Klaus Iohannis, fotografiat din nou in timp ce statea la rand pentru a urca pe partie in Muntii Sureanu

Presedintele Klaus Iohannis a fost, sambata, din nou la schi in judetul Alba, in Muntii Sureanu, fiind fotografiat in timp ce statea la rand sa urce pe partie, relateaza News. ro. Si in 6 ianuarie, Iohannis a fost la schi in aceeasi locatie, pe domeniul schiabil din Romania aflat la cea mai mare altitudine.

Presedintele Klaus Iohannis, fotografiat din nou la coada pentru a urca pe partie in Muntii Sureanu

Presedintele Klaus Iohannis a fost, sambata, din nou la schi in judetul Alba, in Muntii Sureanu, fiind fotografiat in timp ce astepta la rand sa urce pe partie. Si in 6 ianuarie, Iohannis a fost la schi pe aceeasi partie, pe domeniul schiabil din Romania aflat la cea mai mare altitudine.

Mesajul lui Klaus Iohannis de Ziua Internationala a comemorarii victimelor Holocaustului: Romania continua sa lupte impotriva oricarei forme de antisemitism, rasism, xenofobie si discriminare

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, sambata, un mesaj cu ocazia Zilei Internationale a comemorarii victimelor Holocaustului, in care afirma ca Romania continua sa lupte impotriva oricarei forme de antisemitism, rasism, xenofobie si discriminare.

Klaus Iohannis se va intalni la Bruxelles cu Jean-Claude Juncker, in contextul criticilor adresate majoritatii parlamentare privind reforma justitiei

Presedintele Klaus Iohannis se va afla la Bruxelles pe 31 ianuarie, unde se va intalnicu Jean-Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene, anunta Executivul Uniunii Europene. Potrivit agendei.

Ludovic Orban, despre relatia cu Klaus Iohannis: Am avut pozitii diferite legate de consultarile pentru formarea guvernului, dar avem in continuare o relatie de parteneriat

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat joi, la Libertatea live, ca a avut o pozitie diferita privind consultarile de la Cotroceni pentru formarea guvernului fata de cea a presedintelui Klaus Iohannis, adaugand insa ca relatia liberalilor cu presedintele este una de parteneriat.

Klaus Iohannis, un nou weekend la schi in Muntii Sureanu: Cum a fost surprins seful statului(FOTO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, isi petrece din nou sfarsitul de saptamana, la schi, in Muntii Sureanu, informeazaziarulunirea. ro. Seful statului a fost surprins.

Bruxelles, Klaus Iohannis si Jean-Claude Juncker vor discuta asupra problemelor din Justitie

Presedintele Klaus Iohannis se va deplasa la Bruxelles pe 31 ianuarie, pentru o intalnire cu Jean-Cl.

Klaus Iohannis la Bruxelles, ultimul mediator inainte de criza majora

Fapt rarisim, presedintele Klaus Iohannis a fost invitat sa participe, miercurea viitoare, la sedinta Colegiului Comisarilor, cel mai inalt for decizional al Comisiei Europene.

Klaus Iohannis la Bruxelles, ultimul mediator inainte de o criza politica majora

Fapt rarisim, presedintele Klaus Iohannis a fost invitat sa participe, miercurea viitoare, la sedinta Colegiului Comisarilor, cel mai inalt for decizional al Comisiei Europene.

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru viitorul guvern: Nu trebuie sa pericliteze, prin politici imprudente, sustenabilitatea fiscala

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat joi seara, intr-un discurs la Palatul Parlamentului, ca viitorul guvern nu trebuie sa pericliteze, prin politici imprudente si masuri hazardate, sustenabilitatea fiscala si potentialul de dezvoltare al tarii.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )