Libnet.ro
UNICEF

01:05

Apel catre primarii din Republica Moldova: aduceti oamenii la vot sau Dodon va bloca investitiile

Adevărul Adevărul,
Apel catre primarii din Republica Moldova: aduceti oamenii la vot sau Dodon va bloca investitiile

Fac un apel fratesc catre primarii din Republica Moldova: scoateti oamenii la vot si indrumatii sa puna stampila pe Maia Sandu. Venirea lui Igor Dodon va insemna revenirea la epoca Voronin, cea in care nivelul de investitii era zero. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea spune ca o sustine cu toata taria pe Maia Sandu la alegerile din Republica Moldova

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat duminica seara, la emisiunea Jocuri de putere realizata de Rares Bogdan la Realitatea Tv, ca o sustine cu toata taria pe Maia Sandu in alegerile prezidentiale din Republica Moldova, pentru a da posibilitatea Republicii Moldova de a-si urma parcursul european.

Maia Sandu anunta mobilizarea generala a echipei sale pentru alegerile din Republica Moldova

Candidatul proeuropean la functia de presedinte al Republicii Moldova, Maia Sandu, a anuntat miercuri, intr-o postare pe Facebook, mobilizarea generala in randul echipei sale.

Basescu declara ca va vota in turul doi in Republica Moldova si o sustine pe Maia Sandu

Liderul PMP, Traian Basescu, a declarat marti ca se va prezenta la vot in turul al doilea al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, facand apel la cele 100 de mii de persoane cu dubla cetatenie, romana si moldoveneasca, care traiesc in Romania sa-si exprime, la randul lor, optiunea electorala.

Razvan Nicolescu, Deloitte: Exista companii romanesti, europene si americane care negociaza proiecte in Republica Moldova

Companii romanesti, europene si americane negociaza achizitia unor companii de energie din Republica Moldova si demararea unor proiecte de explorare a hidrocarburilor, insa concretizarea acestor colaborari depinde de rezultatul alegerilor de la Chisinau, a declarat, marti, Razvan Nicolescu, consultant in cadrul Deloitte si fost ministru roman al Energiei, potrivit Agerpres.

FMI a aprobat acordul cu Republica Moldova

Consiliul de Directori Executivi al Fondului Monetar International FMI) a aprobat luni, 7 noiembrie, un acord pe trei ani cu Republica Moldova, finantat prin doua instrumente de creditare Mecanismul de finantare extinsa EFF) si Mecanismul extins de creditare ECF), care are ca scop sustinerea programului de reforme economice si financiare ale statului.

Alegeri Republica Moldova. Lupta la cutite intre Maia Sandu si Igor Dodon. Dezbatere despre economia tarii, coruptie, relatiile cu Rusia si UE

Alegeri Republica Moldova. Platforma economica a celor doi candidati in turul doi al alegerilor prezidentiale, locurile de munca, legaturile cu controversatul om de afaceri Vlad Plahotniuc, dar si relatiile cu Rusia si cu Uniunea Europeana au fost principalele teme ale dezbaterii dintre Maia Sandu si Igor Dodon, de luni seara, de la Moldova 1.

Vrem unirea Romaniei cu Republica Moldova, este obiectivul nostru politic

Presedintele executiv al Partidului Miscarea Populara PMP), Eugen Tomac, a declarat, astazi, ca unul din obiectivele politice ale formatiunii este unirea Romaniei cu Republica Moldova.

FMI a aprobat o finantare de 182 mil dolari pentru Republica Moldova

Fondul Monetar International a aprobat luni programul de finantare pentru Republica Moldova, prin care Chisinaul va avea acces la o finantare de 182,7 milioane dolari pe trei ani, scrie Unimedia. md.

Traian Basescu: Unirea cu Republica Moldova se va face, estimez eu, in cinci-sase ani

Presedintele PMP Traian Basescu a declarat ca estimeaza ca unirea cu Republica Moldova se va face in cinci sau sase ani, informeaza Agerpres. Vreau sa fim extrem de realisti. ) Unirea.

Traian Basescu: estimez ca unirea cu Republica Moldova se va face in cinci-sase ani

Unirea Romaniei cu Republica Moldova se va face in cinci-sase ani, a declarat duminica presedintele PMP, Traian Basescu .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2403 seconds )