Libnet.ro
UNICEF

00:07

Apelul disperat al unui roman din Marea Britanie: Ma astept sa fiu omorat (VIDEO)

B1 B1,
Apelul disperat al unui roman din Marea Britanie: Ma astept sa fiu omorat (VIDEO)

Un roman stabilit in Marea Britanie a intervenit telefonic pentru LBC si a spus in contextul situatiei actuale din Marea Britanie ca nu se stie ce se va intampla in zilele. continuă pe B1

Magazinul unor romani din Marea Britanie a fost incendiat. Reactia MAE dupa incident

Un magazin apartinand unor cetateni romani a fost incendiat in noaptea de 8 iulie, in localitatea Norwich din Marea Britanie, MAE solicitand autoritatilor britanice sa clarifice.

Autoritatile trebuie sa condamne gesturile discriminatorii si agresive impotriva cetatenilor din Marea Britanie

Copresedintele PNL Alina Gorghiu considera ca autoritatile trebuie sa condamne cat se poate de ferm gesturile discriminatorii impotriva cetatenilor care traiesc in Marea Britanie.

Klaus Iohannis: Ma voi implica impreuna cu presedintele Duda in protejarea intereselor romanilor si polonezilor din Marea Britanie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca impreuna cu omologul sau polonez, Andrzej Duda, se va implica in negocieri pentru protejarea intereselor romanilor si polonezilor din Marea Britanie.

Aparitie inedita pe o strada din Londra. Imigrantilor din Marea Britanie nu le-a venit sa creada ochilor cand au vazut asta

Marea Britanie trece prin clipe dificile de cand majoritatea populatiei a decis iesirea din Uniunea Europeana, printr-un referendum care va intra in istorie sub numele de BREXIT. Desi peste 51 la suta.

Solidaritate cu romanii din Marea Britanie

Peste 28. 000 de lire sterline au fost stranse de 2. 300 de britanici in semn de solidaritate cu familia romanilor a carui magazin din Norwich a fost distrus de un incendiu. Mai mult, cateva sute de persoane au participat inclusiv la un minting de sustinere, in care au scris mesaje impotriva rasismului si a discriminarii. Reactia britanicilor a venit dupa ce unele surse au aratat ca incendiul ar fi fost pus intentionat pe fondul cresterii sentimentelor de ura fata de straini, dupa referendumul Brexit.

Opozitia din Marea Britanie contesta numirea Theresei May in functia de premier si solicita alegeri anticipate

Opozitia britanica solicita organizarea de alegeri anticipate, in contextul in care Theresa May este pe punctul de a-i urma lui David Cameron in functia de premier. Liderii laburisti si.

Brexit. Angela Merkel se asteapta ca Marea Britanie sa iasa din UE

Cancelarul german Angela Merkel a sustinut ca se asteapta ca Marea Britanie sa iasa din Uniunea Europeana, desi patru milioane de cetateni au semnat o petitie prin care cer organizarea unui nou referendum.

Leadsom: Dreptul de a ramane in Marea Britanie post-Brexit va depinde de permisele de munca

Cetatenii UE care vin in Marea Britanie dupa ce tara va parasi Uniunea Europeana vor trebui sa obtina permise de munca daca doresc sa ramana, a declarat Andrea Leadsom, una dintre cele doua.

Marea Britanie: Agresiunile xenofobe au crescut cu 42% in contextul referendumului

Agresiunile cu caracter xenofob au crescut cu 42% in Marea Britanie, in contextul referendumului prin care s-a decis iesirea tarii din blocul comunitar, informeaza Reuters. Din 16 iunie pana.

Brexit: Marea Britanie nu va intoarce spatele apararii si securitatii Europei

Marea Britanie va ramane angajata pentru apararea si securitatea Europei chiar si dupa ce va parasi Uniunea Europeana UE), a declarat premierul britanic David Cameron, la sosirea sa, vineri, la summitul Organizatiei Tratatului Atlanticului de Nord NATO), informeaza agentiile de presa Reuters si AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )