Libnet.ro
UNICEF

09:15

Apelul unui medic din Arad: Sunt simptomatic si astept rezultatul testarii. Sunt acasa izolat, cu trei copii si sotia

Antena3 Antena3,
Apelul unui medic din Arad: Sunt simptomatic si astept rezultatul testarii. Sunt acasa izolat, cu trei copii si sotia

Bogdan Pitis, un medic de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad, face apel la autoritati sa ii comunice rezultatul testarii pentru coronavirus. continuă pe Antena3

Avertismentul dur al unui medic pneumolog: Vaporii din tigarile electronice pot transmite coronavirusul

In ultima vreme s-a discutat foarte mult despre posibilitatile infectarii cu coronavirus, dar s-a luat mai putin in calcul un obicei destul de intalnit la romani: fumatul tigarilor electronice. Vaporii emanati de tigara electonica contamineaza ca si saliva Doctorul Florin Florin Mihaltan, pneumolog la Insitutul Marius Nasta, avertizeaza toti romanii vizavi de pericolele la care .

Rusinos! Un medic din Craiova poarta un echipament improvizat din saci de gunoi, in timp ce consulta un pacient suspect de coronavirus

Aceasta este realitatea dura a sistemului medical de astazi! O imagine extrem de trista a aparut cu cateva ore in urma, infatisand un medic de la Unitatea de Primiri Urgente din Craiova, care purta in picioare saci de gunoi. Fotografia care reflecta starea sistemului medical romanesc Barbatul s-a fotografiat cu aceasta costumatie, care ar trebui .

Cate cadre medicale din Romania sunt infectate pana acest moment cu COVID-19: 184 persoane

Din cauza situatiei tot mai grave din Romania, numarul infectatilor a inceput sa creasca semnificativ. Astfel incat, autoritatile sunt in continua controlare a mall-urilor si a strazilor. Romania intra incepand cu data de 25 martie in carantina. Cate cadre medicale din Romania sunt infectate pana acest moment cu COVID-19 UPDATE:184 de cadre medicale infectate cu .

Strigatul de ajutor al unui medic:Am zis ca tac, dar nu mai am incotro. Stau izolat cu trei copii si sotia

Un medic de la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Arad reclama pe Facebook ca la cateva zile de la efectuarea testului petru COVID-19 inca nu a primit rezultatul.

Imaginile tragediei din spitalele Italiei, prin ochii unui medic roman: Suntem in razboi. Mi-am scris deja testamentul

Italia continua sa fie cea mai lovita tara de pendemia de Covid-19, iar numarul mortilor creste alarmanat, de la o zi la alta. in fata acestui val de decese, medicii incep sa se simta neputincisi si sunt din ce in ce mai demoralizati.

Mesajul unui medic catre autoritati: Pana nu veti aduce materiale de protectie, veti pierde treptat spital dupa spital

Lipsa materialelor de protectie este semnalata de cadre medicale din intreaga tara, desi la nivel declarativ autoritatile dau asigurari ca unitatile medicale sunt pregatite in acest sens.

Manifestul unui medic, in pandemia COVID-19: Sa avem incredere? Suntem cu totii prizonieri. Scapa cine poate!

Un cunoscut medic constantean a scris un manifest la adresa guvernantilor, in plina pandemie de coronavirus. Specialistul reproseaza politicienilor care s-au aflat la conducere ca au adus societatea intr-o situatie vulnerabila si dezastruoasa.

Avertismentul unui medic controversat despre coronavirus: Cand ajungi la terapie intensiva, problema nu mai este virusul

Controversatul medic Didier Raoult, care trateaza bolnavii de COVID-19, cu un medicament laudat de Donald Trump, dar insuficient testat a lansat noi avertismente pe Twitter.

Presa chineza: Coronavirusul a aparut in Italia, nu in Wuhan Afirmatia se bazeaza pe declaratia controversata a unui medic de la Milano

Presa chineza scrie in aceste zile ca pandemia de coronavirus a plecat, de fapt, din Italia. Astfel, presa subordonata regimului de la Beijing respinge acum ideea ca virusul ucigas ar fi putut izbucni la.

Reactia unui medic de la Matei Bals, dupa ce Ministerul Sanatatii a anuntat ca toti bucurestenii vor fi testati pentru COVID-19

Medicul infectionist Adrian Marinescu de la Institutul Matei Bals a explica ce presupune procesul de testare a populatiei din Bucuresti, dupa ce Ministerul Sanatatii a anuntat ca toti bucurestenii vor fi testati pentru coronavirus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )