Libnet.ro
UNICEF

14:45

Apple Watch va reprezenta mai mult de jumatate din piata ceasurilor inteligente

Playtech Playtech,
Apple Watch va reprezenta mai mult de jumatate din piata ceasurilor inteligente

Inca un studiu de piata anunta ca Apple Watch ar putea obtine mai mult de 50% din toata piata de ceasuri inteligente. Strategy Analytics, o companie care se ocupa cu studii de piata, a anuntat ca Apple va deveni in scurt timp cel mai mare producator de ceasuri inteligente din lume. Mai mult decat atat, []. continuă pe Playtech

Mai mult de jumatate dintre elevii din Buzau nu au reusit sa obtina medii peste 5.00 la simularea Evaluarii Nationale

Mai mult de jumatate dintre elevii de clasa a VIII-a din judetul Buzau care au participat la simularea Evaluarii Nationale nu au reusit sa obtina medii peste 5. Matematica a fost proba care a ridicat cele.

Versiunea de lux a Apple Watch ar putea costa 10.000 de dolari

Versiunea de lux a Apple Watch, care va prezentata in cadrul unui eveniment programat luni, 9 martie, ar putea costa pana la 10. 000 de dolari. Pretul noului dispozitiv va depasi majoritatea estimarilor, Apple.

Apple Watch, versiunea de lux: pretul este peste asteptari

Versiunea de lux a Apple Watch, care va prezentata in cadrul unui eveniment programat luni, 9 martie, ar putea costa pana la 10. 000 de dolari, a declarat Andy Hargreaves, analist la Pacific Crest, anunta Mediafax.

ASF a avut un excedent de 18 mil. lei in 2014, mai mult decat profitul record al Bursei de anul trecut

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a inchis anul 2014 cu un excedent de 18,2 mil. lei, companiile din piata de capital avand cea mai mare contributie la incasari, urmate de cele din asigurari si pensii private. In 2013, ASF raportase un.

Romanii sunt tratati cu aceleasi medicamente ca in alte tari, insa platesc pentru ele pana si de de patru ori mai mult

Romanii sunt tratati cu aceleasi medicamente ca in alte tari, insa platesc pentru ele pana si de patru ori mai mult, ceea ce inseamna ca in Romania este tratat un singur pacient, iar intr-o alta tara.

FOTO: Cele mai FRUMOASE POLITISTE din ROMANIA zguduie Internetul. Imaginile care i-au ULUIT pe straini

Multi barbati sunt de parere ca romancele sunt printre cele mai frumoase femei din lume, iar politistele din Romania nu par sa faca exceptie.

FOTO. Care este cel mai scump obiect din lumea filmului

Rochia alba purtata de Audrey Hepburn in filmul My Fair Lady, in anul 1964, este cel mai scump obiect din lumea filmului care a fost vandut vreodata la licitatie, potrivit unui top realizat de un site dedicat colectionarilor, Picollecta.

TOP 2015: cele mai frumoase plaje din lume

Cand ne gandim la plaja ne imaginam nisipuri albe, ape albastre, imagini spectaculoase si un sentiment puternic de pace si libertate. TripAdvisor a realizat un top al celor mai frumoase plaje din lume, pentru o experienta incredibila.

Cele mai urmarite seriale din Romania

Cele mai urmarite seriale de televiziune din Romania sunt difuzate de Pro TV, Kanal D si Acasa TV. Iata care au fost cele mai de succes productii in luna februarie, luna in care romanii au urmarit, in numar foarte mare, actiunea acestora.

Pipera Plaza, cel mai nou mall din Bucuresti, se deschide in luna mai: cele mai mari unitati Starbucks si Lidl

Prima etapa a centrului comercial Pipera Plaza se va finaliza in luna mai a acestui an si va cuprinde cele mai mari unitati din Romania ale unor branduri cunoscute ca Lidl sau Starbucks. Proiectul este dezvoltat de Alpha Property Group, parte a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )