Libnet.ro
UNICEF

20:45

Aproape 10% din actiunile Bancii Carpatica au fost tranzactionate vineri pe bursa, dupa suspendarea dreptului de vot pentru Carabulea de catre BNR

Adevărul Adevărul,
Aproape 10% din actiunile Bancii Carpatica au fost tranzactionate vineri pe bursa, dupa suspendarea dreptului de vot pentru Carabulea de catre BNR

Doua pachete totalizand aproape 10% din titlurile Bancii Carpatica au fost vandut vineri, pe Bursa de Valori Bucuresti BVB), la cateva zile dupa ce Banca Nationala a Romaniei BNR) a suspendat dreptul de vot oamenilor de afaceri Ilie Carabulea si Corneliu Tanase. continuă pe Adevărul

Actiunile Bancii Carpatica, oprite de la tranzactionare

Actiunile Banca Comerciala Carpatica Simbol BCC) au fost oprite de la tranzactionare pe Bursa de Valori Bucuresti BVB), urmand ca institutia de credit sa publice un comunicat.

BNR a suspendat dreptul de vot al lui Ilie Carabulea si Corneliu Tanase (Banca Carpatica)

BNR a suspendat dreptul de vot al lui Ilie Carabulea si Corneliu Tanase Banca Carpatica). Anterior, Bursa de Valori Bucuresti BVB) suspendase joi de la tranzactionare actiunile Bancii Comerciale Carpatica la ora 10:33. Tensiunea urcase inca de miercuri, dupa ce Forin Georgescu, prim- viceguvernatorul BNR a emis un Ordin prin care a dispus Bancii Comerciale Carpatica sa ia masura consemnarii constituirii unui grup de persoane fizice care actioneaza concertat, grup format din cei doi actionari semnificativi domnul Carabulea Ilie si Tanase Corneliu. Cei doi detin impreuna 52,5077% din capitalul social al Bancii si din drepturile de vot. Stire in curs de actualizare.

Actiuni vandute pentru 4,3 milioane euro

Doua pachete, reprezentand 9,95% din actiunile Bancii Carpatica, au fost transferate la bursa prin doua operatiuni de tip deal, in valoare de 19,58 milioane lei 4,34 milioane euro), vanzatorul fiind, cel mai probabil, principalul actionar, Ilie Carabulea, al carui drept de vot a fost suspendat de BNR, potrivit Mediafax.

BNR a suspendat dreptul de vot al lui Ilie Carabulea si Corneliu Tanase (Banca Carpatica) pentru neindeplinirea criteriului de reputatie

BNR a dispus joi suspendarea exercitarii drepturilor de vot ale lui Ilie Carabulea si Corneliu Tanase actionarii semnificativi ai Bancii Carpatica), precum si interzicerea achizitionani de catre cei doi a actiunilor bancii. Printre motivele invocate de BNR se afla neindeplinirea catre Ilie Carabulea a criteriului de reputatie, din perspectiva integritatii precum si actiuni concertate ale celor doi. Acestia detin impreuna 52,5077% din capitalul social al bancii. Imediat dupa anuntul transmis de BNR conducerii Carpatica, actiunile bancii se tranzactionau in scadere, la 0,0617 lei la ora 13).

BNR a suspendat drepturile de vot ale lui Ilie Carabulea si Corneliu Tanase (Banca Carpatica) pentru neindeplinirea criteriului de reputatie. Vezi ce inseamna o buna reputatie in ochii BNR

BNR a dispus joi suspendarea exercitarii drepturilor de vot ale lui Ilie Carabulea si Corneliu Tanase actionarii semnificativi ai Bancii Carpatica), precum si interzicerea achizitionani de catre cei doi a actiunilor bancii. Printre motivele invocate de BNR se afla neindeplinirea catre Ilie Carabulea a criteriului de reputatie, din perspectiva integritatii precum si actiuni concertate ale celor doi. Acestia detin impreuna 52,5077% din capitalul social al bancii. Imediat dupa anuntul transmis de BNR conducerii Carpatica, actiunile bancii se tranzactionau in scadere, la 0,0617 lei la ora 13). O ora mai tarziu, ultimul pret afisat urcase la 0,0628 lei.

Carabulea, aflat in arest la domiciliu, respinge fuziunea Carpatica cu o alta banca

Ilie Carabulea si Corneliu Tanase, care detin impreuna 52,5% din actiunile Bancii Carpatica, nu sunt de acord cu introducerea pe ordinea de zi a AGA a propunerii Directoratului privind fuziunea cu o alta banca si cer operarea de urgenta a.

Biofarm vrea sa rascumpere actiuni de aproape 10 mil. euro

Consiliul de Administratie al producatorului de medicamente Biofarm BIO) cere acordul actionarilor pentru rascumpararea a cel mult 10% din propriile actiuni, pachet pentru care compania este dispusa sa plateasca intre 21,9 milioane lei 4,8 milioane.

Un director din Autoritatea Rutiera a fost retinut pentru ca ar fi luat mita o masina, laptopuri si televizoare

Un director din Autoritatea Rutiera a fost retinut pentru ca ar fi luat mita un autoturism, laptopuri si televizoare. in plus, ar fi primit spaga si haine in valoare de 12. 000 de euro. in schimbul.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )