Libnet.ro
UNICEF

11:45

ARABIA SAUDITA: Americanul asasinat lucra pentru o companie din industria militara

România Liberă România Liberă,
ARABIA SAUDITA: Americanul asasinat lucra pentru o companie din industria militara

Un cetatean american a fost impuscat mortal, iar altul a fost ranit, intr-un atac comis marti la Riyad, au anuntat autoritatile saudite. Cei doi cetateni americani au fost atacati intr-un vehicul, intr-o statie de alimentare cu carburanti. continuă pe România Liberă

Arabia Saudita accepta preturile mici ale petrolului pentru a face fata concurentei

Arabia Saudita sugereaza tacit ca este dispusa sa accepte preturile scazute ale petrolului o lunga perioada de timp, au declarat surse apropiate situatiei, aceasta fiind o schimbare majora de politica, in scopul descurajarii investitiilor.

Cum foloseste Iohannis banii de la Primaria Sibiu. 20 milioane euro, pentru firme din anturajul prezidentiabilului PNL

Nu mai putin de 20 de milioane de euro din banii Primariei Sibiu s-au dus pe lucrari de reabilitare a strazilor, salubrizare, deszapezire. Aparent, niste nemti si austrieci fac curatenie si alte servicii.

Trei clasari pe podium pentru junioarele din Romania la Cupa Mondiala de floret de la Ciudad de Guatemala

Sportivele din Romania au reusit trei clasari pe podium la Cupa Mondiala de floreta de la Ciudad de Guatemala, concurs rezervat junioarelor. Astfel, romancele au obtinut argint si bronz la individual si argint pe echipe.

Barbat din Suceava, trimis in judecata pentru omor din culpa dupa ce cainele sau a muscat un copil de sase ani care a murit

Un barbat din Suceava a fost trimis in judecata pentru ucidere din culpa, luni, dupa ce in luna martie 2012 cainele sau a muscat un copil de sase ani ce a murit din cauza ranilor suferite, relateaza.

Un alt american, diagnosticat cu Ebola: Barbatul este angajat al serviciilor sociale pentru sanatate din Texas

Un angajat al serviciilor sociale de la Spitalul Presbiterian din Texas a primit un rezultat pozitiv in urma unui test preliminar pentru Ebola, a anuntat spitalul intr-un comunicat, relateaza CNN. Spitalul.

Lovitura pentru fermierii din Romania

Fermierii din Romania nu mai pot vinde catre tarile membre UE bovine, ovine si caprine, decat pentru sacrificare imediata. Fermierii pot vinde totusi catre tarile UE carnea si alte produse de la aceste animale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )