Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doi generali turci, detasati in Afganistan, au fost arestati in Dubai

România Liberă România Liberă,
Doi generali turci, detasati in Afganistan, au fost arestati in Dubai

Doi generali turci, comandanti ai unor forte detasate in Afganistan, au fost retinuti de autoritati in Dubai, ca urmare a loviturii de stat esuate in Turcia, din 15 iulie, relateaza CNN Turk, citand surse diplomatice, potrivit Reuters, citata de Agerpres. continuă pe România Liberă

Doi generali turci care lupta in Afganistan, arestati pe aeroportul din Dubai la comanda lui Erdogan

Au avut loc primele arestari in afara teritoriului turc dupa puciul esuat din 15 iulie. Site-ul i24news. tv anunta ca doi generali de prim rang, care lupta in Afganistan, au fost retinuti pe un.

Turcia: Doi generali de top, printre care comandantul fortelor turce din Afganistan, au fost retinuti pe aeroportul din Dubai

Doi generali turci de prim plan, aflati in misiune in Afganistan, au fost arestati la Dubai sub acuzatia de implicare in tentativa esuata de lovitura de stat din Turcia, a anuntat marti un oficial turc, care a preferat sa-si pastreze anonimatul, citat de AFP.

Sapte militari turci care au participat la atacul asupra hotelului lui Erdogan au fost arestati

Sapte militari care au luat parte la atacul asupra hotelului din statiunea Marmaris in care era cazat presedintele Recep Tayyip Erdogan, in timpul tentativei de lovitura de stat, au fost arestati, informeaza ziarul Hurriyet.

Sapte militari care au participat la atacul asupra hotelului lui Erdogan au fost arestati

Sapte militari care au luat parte la atacul asupra hotelului din statiunea Marmaris in care era cazat presedintele Recep Tayyip Erdogan, in timpul tentativei de lovitura de stat, au fost arestati,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )