Libnet.ro
UNICEF

12:00

Arad: O fata de 13 ani, la spital dupa ce a inghitit mai multe tablete de somnifere. Adolescenta se certase cu mama ei

B1 B1,
Arad: O fata de 13 ani, la spital dupa ce a inghitit mai multe tablete de somnifere. Adolescenta se certase cu mama ei

O fata de 13 ani din Arad a ajuns la spital dupa ce a inghitit mai multe tablete de somnifere, dupa ce s-a certat cu mama sa care nu a lasat-o sa petreaca intr-un club, informeaza Mediafax. Adolescenta se. continuă pe B1

O copila de 13 ani a ajuns la spital in Timisoara dupa ce a inghitit mai multe pastile, din cauza ca s-a certat cu mama ei

O fata de 13 ani din Arad a ajuns la spital dupa ce a inghitit mai multe tablete de somnifere, in urma unei certe cu mama sa, care nu o lasase sa petreaca la un club, adolescenta fiind in prezent in stare buna, transmite Mediafax.

Timisoara: O fata de 13 ani a inghitit somnifere, pentru ca nu a avut voie sa mearga in club

O fata de 13 ani din Arad a ajuns la spitalul din Timisoara, dupa ce a inghitit mai multe tablete de somnifere, in urma unei certe cu mama sa, care nu o lasase sa petreaca la un club, relateaza Mediafax.

Accident grav pe partiile din Straja. Un copil de 13 ani a ajuns in spital, de la schi

Un copil de 13 ani a fost ranit grav in urma unui accident petrecut astazi pe partiile din Stratiunea Straja. Salvamontistii au intervenit in ajutorul minorului, care a fost transportat apoi la spital.

Vaslui: Copil de opt ani, la spital dupa ce o petarda i-a explodat in ochi

Un copil de opt ani a ajuns in noaptea de Revelion la spital, cu un traumatism ocular, dupa ce i-a explodat in ochi o petarda. El ar fi gasit materialul pirotehnic pe un drum din localitatea Valea Mare.

Un copil de opt ani din Vaslui, la spital, dupa ce s-a lovit cu o petarda in ochi

Un copil de opt ani dintr-o localitate vasluiana a fost internat la spital in noaptea de Revelion, dupa ce i-a explodat o petarda in ochi, relateaza Mediafax.

Copil de opt ani, ranit dupa ce o petarda i-a explodat in ochi

Politistii vasluieni au declansat o ancheta, joi, in cazul unui copil in varsta de opt ani care in noaptea de Revelion a ajuns cu ambulanta la spital, avand un traumatism ocular, dupa ce i-a explodat in ochi.

Harghita: Barbati internati in spital, dupa ce s-au ranit cu petarde

Zeci de persoane din Harghita au sunat la 112 in noaptea de Revelion, dupa ce s-au ranit cu petarde sau li s-a facut rau de lamancare si bautura, relateaza Mediafax. De asemenea, in judet s-au inregistrat si patru nasteri.

Individ inarmat, arestat in fata biroului presedintelui Turciei, dupa ce a aruncat o grenada

O persoana inarmata a fost arestata, joi, in fata biroului presedintelui Turciei, Recep Tayyip Erdogan, dupa ce a reusit sa lanseze o grenada, care nu a explodat, insa. Barbatul a aruncat o grenada spre.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )