Libnet.ro
UNICEF

10:15

Accident grav pe partiile din Straja. Un copil de 13 ani a ajuns in spital, de la schi

Adevărul Adevărul,
Accident grav pe partiile din Straja. Un copil de 13 ani a ajuns in spital, de la schi

Un copil de 13 ani a fost ranit grav in urma unui accident petrecut astazi pe partiile din Stratiunea Straja. Salvamontistii au intervenit in ajutorul minorului, care a fost transportat apoi la spital. continuă pe Adevărul

Arad: O fata de 13 ani, la spital dupa ce a inghitit mai multe tablete de somnifere. Adolescenta se certase cu mama ei

O fata de 13 ani din Arad a ajuns la spital dupa ce a inghitit mai multe tablete de somnifere, dupa ce s-a certat cu mama sa care nu a lasat-o sa petreaca intr-un club, informeaza Mediafax. Adolescenta se.

O copila de 13 ani a ajuns la spital in Timisoara dupa ce a inghitit mai multe pastile, din cauza ca s-a certat cu mama ei

O fata de 13 ani din Arad a ajuns la spital dupa ce a inghitit mai multe tablete de somnifere, in urma unei certe cu mama sa, care nu o lasase sa petreaca la un club, adolescenta fiind in prezent in stare buna, transmite Mediafax.

Timisoara: O fata de 13 ani a inghitit somnifere, pentru ca nu a avut voie sa mearga in club

O fata de 13 ani din Arad a ajuns la spitalul din Timisoara, dupa ce a inghitit mai multe tablete de somnifere, in urma unei certe cu mama sa, care nu o lasase sa petreaca la un club, relateaza Mediafax.

Revelionul de anul acesta va fi cel mai geros din ultimii 50 de ani (VIDEO)

Ger de crapa pietrele in ultima zi din 2014! La intorsura Buzaului au fost -31 de grade Celsius. Este cea mai rece zi din aceasta iarna, iar Revelionul de anul acesta va fi cel mai geros din ultimii 50 de ani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )