Libnet.ro
UNICEF

15:31

ARAD: Procurorii fac cercetari pentru mai multe infractiuni in cazul perchezitiilor de la DSP si Spitalul Judetean

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ARAD: Procurorii fac cercetari pentru mai multe infractiuni in cazul perchezitiilor de la DSP si Spitalul Judetean

Parchetul de pe langa Judecatoria Arad a anuntat, astazi, intr-un comunicat de presa, ca procurorii fac cercetari pentru comiterea mai multor infractiuni in cazul perchezitiilor care au avut loc, miercuri, la sediile Directiei de Sanatate Publica DSP) si Spitalului Clinic Judetean de Urgenta SCJU). continuă pe Ziarul Bursa

Muncitor strivit de mai multe grinzi metalice la Santierul Naval Vard din Braila

Politistii au deschis un dosar penal pentru nerespectare a masurilor legale de securitate si sanatate in munca si ucidere din culpa si fac cercetari pentru stabilirea imprejurarilor exacte in care a avut loc accidentul de munca.

Cod portocaliu de ploi abundente in mai multe judete

Meteorologii au emis avertizari pentru mai multe zone din tara unde sunt anuntate ploi insemnate can.

Arad: Procurorii efectueaza perchezitii la DSP si la Spitalul Judetean. Ar fi vizate achizitiile anti-coronavirus, dar se fac si verificari legate de testarile pentru depistarea cazurilor

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Arad efectueaza perchezitii, miercuri, la sediul Directiei de Sanatate Publica si la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad, de unde ridica mai multe.

Caz socant la Constanta. Fetita, refuzata de mai multe spitale dupa ce a inghitit o moneda. De ce nu au vrut medicii sa o primeasca

Desi suntem intr-o perioada extrem de grea si incercata, cadrele medicale par sa fie atat de speriate de noul coronavirus, incat le inchid usa in nas cazurilor de viata si de moarte. Aceasta este si situatia unei mame din Schitu, judetul Constanta, care a batut disperata la usa a doua spitale pentru a-si salva fiica.

Alerta meteo ANM. Vin furtunile in toata tara: cod portocaliu in mai multe judete

Furtunile si ploile torentiale din ultimele zile au facut ravagii in aproape toate judetele din Romania. Cod galben si portocaliu de vreme rea pana vineri. Alerta meteo ANM. Cod portocaliu in mai multe judete in mai multe judete din Moldova, ploile si furtunile au facut ravagii. Din cauza cantitatilor mari de apa cazute intr-un timp .

Cod galben de ploi torentiale in mai multe regiuni ale tarii, pana vineri dimineata. Care sunt zonele vizate

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, doua avertizari Cod Galben de ploi torentiale, valabile in mai multe regiuni din tara. Prima avertizare intra in vigoare miercuri seara si tine pana joi dimineata, iar cea de-a doua debuteaza joi dimineata si este valabila 24 de ore. Sunt asteptate precipitatii care pot depasi 70 de litri pe pentru patrat.

Echipa de handbal de prima liga CSM Focsani 2007, exclusa din turneu national pentru mai multe cazuri de COVID-19. Toate meciurile, pierdute la masa verde

In plus, clubul de handbal din subordinea Primariei Focsani a fost sanctionat si cu doua amenzi de 20. 000 de lei fiecare. Decizia poate fi atacata cu apel.

Mai multe state europene reclama o criza de Remdesivir

Mai multe state europene se confrunta cu o criza in aprovizionarea cu antiviralul Remdesivir, stocurile lor fiind pe sfarsite in timp ce numarul noilor cazuri de COVID-19 si cel al spitalizarilor cresc, iar SUA au cumparat pentru vara care a trecut cea mai mare parte a productiei acestui medicament al companiei americane Gilead, relateaza Agerpres.

Satul-fantoma din Romania. Natura a inghitit cele mai multe case ale romanilor din zona. Ce s-a intamplat cu oamenii

Romania este una din cele mai frumoase tari din Europa. Dovada stau multe din locurile, parca scoase din basme. Undeva, in judetul Hunedoara, exista insa o localitate uitata de lume. Satul-fantoma din judetul Hunedoara in judetul Hunedoara, la 15 km de oras, exista un loc numit Lacul Cincis. Este considerat unul dintre cele mai mari .

La Iasi se inchid cinematografele, restaurantele si cafenelele si se sisteaza spectacolele Tot mai multe judete impun restrictii

Cinematografele, restaurantele si cafenelele se inchid, iar spectacolele vor fi interzise la Iasi, incepand de marti, in contextul cresterii numarului de noi imbolnaviri de COVID-19. De altfel, tot mai multe comitete judetene pentru situatii de urgenta incep sa ia masuri restrictive.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )