Libnet.ro
UNICEF

12:45

Mai multe firme care vand produse medicale, perchezitionate pentru acuzatia de suprapret si evaziune

România Liberă România Liberă,
Mai multe firme care vand produse medicale, perchezitionate pentru acuzatia de suprapret si evaziune

Politistii bucuresteni fac, joi dup-amiaza, mai multe perchezitii la patronii de firme care comercia. continuă pe România Liberă

Comisia Europeana: Odata cu aparitia pandemiei COVID-19 a crescut numarul celor care vand produse inselatoare sau care pretind ca pot vindeca boala Platformele online sa ia masuri

De la izbucnirea pandemiei de coronavirus s-a inregistrat o crestere a numarului de comercianti care vand online produse inselatoare, cum ar fi masti, bonete si dezinfectanti pentru maini si care pretind ca ar putea preveni sau vindeca noul virus. Comisia Europeana spune ca astfel de comercianti exploateaza situatia actuala pentru a-si vinde produsele la preturi foarte mari, sustinand lucruri neadevarate si inducandu-i astfel in eroare pe oameni. Executivul UE incurajeaza autoritatile statelor membre sa ia rapid masuri prin care sa fie asigurata respectarea legislatiei la nivel national.

Noi cereri din partea patronilor: Bani pentru PFA, fonduri UE pentru mici firme care fac masti medicale de protectie, in contextul coronavirus COVID-19

Una dintre organizatiile de patroni din Romania, Uniunea Generala a Industriasilor din Romania UGIR), se alatura sirului de patronate care fac propuneri Guvernului pentru masuri de sprijinire a firmelor in contextul scaderii afacerilor, ca urmare a crizei coronavirus COVID-19.

Saptamana viitoare vor fi reluate mai multe tipuri de comert in R. Moldova

Incepand cu saptamana viitoare vor fi reluate mai multe tipuri de comert. Este vorba despre unitati comerciale separate, care vand produse de igiena, furaje, seminte, precum si piese pentru unitatile de transport. O decizie in acest sens a fost adoptata la sedinta Comisiei extraordinare pentru sanatate publica, convocata miercuri seara, 18 martie, la Guvern, transmite IPN.

Coronavirus |Metro CashCarry Romania reaprovizioneaza magazinele de mai multe ori pe zi, dar ar putea intampina dificultati de livrare

Metro CashCarry Romania anunta ca reaprovizioneaza de mai multe ori pe zi magazinele cu alimente de baza si produse de curatenie si dezinfectie, dar atrage atentia ca exista posibilitatea de a intampina dificultati de livrare, datorita cererii.

Cunoscut om de afaceri din Iasi, diagnosticat cu COVID-19. Ar fi intrat in contact cu mai multe persoane

Printre noile cazuri depistate pozitiv cu noul coronavirus in Romania s-ar afla si un cunoscut om de afaceri din Iasi care, inainte de a afla ca este infectat cu COVID-19 ar fi intrat in contact cu mai multe.

Covid-19. OMS: Marti, ziua cu cele mai multe imbolnaviri - 17.000 de teste au iesit pozitive

Conform datelor Organizatiei Mondiale a Sanatatii OSM), marti a fost ziua cu cele mai multe imbolnaviri, de la inceputul anului, potrivit Digi24. Specialistii internationali anunta ca doar in acea zi.

Militarii romani au instalat mai multe corturi pentru triajul epidemiologic

MApN a anuntat ca a instalat opt corturi pentru triajul epidemiologic in facilitati medicale civile .

Ciolacu propune ca Guvernul sa ia mai multe masuri de sprijin pentru populatie si pentru firmele afectate de coronavirus

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, spune ca Guvernul trebuie sa ia masuri de sprijin financiar pentru firmele afectate de pandemia cu coronavirus, dar si pentru populatie. Ciolacu propune suspendarea platii ratelor bancare pentru trei pana la sase luni, inghetarea pretului la utilitati, rambursarea TVA si a concediilor medicale restante, amanarea platii CAS si CASS pentru firmele din domeniile de activitate afectate de coronavirus.

EXCLUSIV ITM NU a amendat firmele din Bucuresti care au implementat telemunca. FAKE NEWS demontat de autoritati in plina criza provocata de coronavirus

In ultimele zile a circulat in mediul online o stire falsa potrivit careia mai multe firme din Capitala ar fi fost amendate de Inspectoratul Teritorial de Munca ITM) pentru ca au implementat telemunca, in.

Startup-urile IT, chemate in ajutorul altor firme care au probleme din cauza crizei coronavirus

Programul de accelerare Techcelerator invita startup-urile din tehnologie sa se alature cauzei Tech Startups United. Initiativa isi propune sa aduca laolalta startup-uri tech din Romania, in special din zona MedTech si servicii digitale, care dezvolta solutii ce pot fi utile sistemului medical, sistemului financiar, companiilor si IMM-urilor care au nevoie de suport pentru a-si continua activitatea economica in aceasta perioada, precum si altor institutii in cautare de solutii digitale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )