Libnet.ro
UNICEF

16:30

De ce are Budapesta de peste 5 ori mai multi turisti straini decat Bucurestiul

Hotnews Hotnews,
 De ce are Budapesta de peste 5 ori mai multi turisti straini decat Bucurestiul

Budapesta a primit anul trecut 6,6 milioane de turisti straini, in timp ce Bucurestiul doar 1,2 milioane. De ce exista un decalaj atat de mare? Dincolo de diferentele culturale, istorice si naturale, exista si diferente semnificative privind modul in care ungurii si romanii au inteles ce au de facut pentru a creste turismul local. Promovarea, infrastructura de transport, organizarea de evenimente si festivaluri sunt doar cateva dintre lucrurile care fac diferenta. continuă pe Hotnews

DATE ANRE PENTRU LUNA MAI 2019: Romania a importat o cantitate de gaze de 353 de ori mai mare, comparativ cu mai 2018

Tara noastra a importat, in luna mai a acestui an, o cantitate de gaze de 1. 490 MWh, de 353 de ori mai mult fata de aceeasi luna a anului trecut, potrivit datelor Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei ANRE), analizate de Agerpres.

Mai multi cetateni din Popesti-Leordeni s-au simtit rau si au sunat la 112 dupa dezinsectia anti-tantari

Mai multi cetateni care locuiesc in orasul Popesti-Leordeni din Ilfov au sunat la 112, joi noapte, pentru ca s-au simtit rau dupa ce autoritatile au imprastiat substante impotriva tantarilor. Viceprimarul spune ca au fost facute teste, nefiind depasite valorile normale.

Veste buna. Guvernul vrea sa scuteasca mai multi pensionari de impozite

Guvernul vrea sa scuteasca mai multi pensionari de impozite. Astfel, potrivt unor surse plafonul pana la care se incaseza dari la stat va fi crescut la 2. 300 de lei. Prevederea ar urma sa intre in vigoare.

Cele mai periculoase plaje de pe litoralul romanesc. Locurile unde au murit cei mai multi oameni in Marea Neagra

Vacantele pe litoral pot fi sora cu moartea. Apa inselatoare a crutat multe vieti pana acum, dar a si luat sute, mii. Iata cele mai periculoase plaje de pe litoralul romanesc. Cele mai periculoase plaje de pe litoralul romanesc Inspectoratul pentru Situatii de UrgentaISU) Dobrogea a organizat puncte de prim-ajutor pe plajele din Corbu, Navodari, .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )