Libnet.ro
UNICEF

01:05

Veste buna. Guvernul vrea sa scuteasca mai multi pensionari de impozite

Antena3 Antena3,
Veste buna. Guvernul vrea sa scuteasca mai multi pensionari de impozite

Guvernul vrea sa scuteasca mai multi pensionari de impozite. Astfel, potrivt unor surse plafonul pana la care se incaseza dari la stat va fi crescut la 2. 300 de lei. Prevederea ar urma sa intre in vigoare. continuă pe Antena3

Veste buna pentru elevi si parinti. Ministerul Educatiei a facut anuntul despre manualele scolare

Ministerul Educatiei Nationale a facut un anunt, miercuri, despre manualele scolare. Vestea buna din partea institutiei vine in ajutorul parintilor! in ce procent vor fi cartile asigurate? Ministerul Educatiei a facut anuntul despre manualele scolare Conform anuntului Ministerului EducatieiMEN), facut miercuri, peste trei sferturi dintre manualele scolare pentru clasele I-VII sunt asigurate prin contractele existente.

Mai multi cetateni din Popesti-Leordeni s-au simtit rau si au sunat la 112 dupa dezinsectia anti-tantari

Mai multi cetateni care locuiesc in orasul Popesti-Leordeni din Ilfov au sunat la 112, joi noapte, pentru ca s-au simtit rau dupa ce autoritatile au imprastiat substante impotriva tantarilor. Viceprimarul spune ca au fost facute teste, nefiind depasite valorile normale.

Pensii mai mici pentru toata lumea! Oamenii sunt socati si ies in strada: Pica Guvernul?

Mai multi pensionari din Spania au iesit in strada pentru a cere pensii mai mari. Manifestatiile au avut loc in mai multe orase, potrivit AFP.

Cele mai periculoase plaje de pe litoralul romanesc. Locurile unde au murit cei mai multi oameni in Marea Neagra

Vacantele pe litoral pot fi sora cu moartea. Apa inselatoare a crutat multe vieti pana acum, dar a si luat sute, mii. Iata cele mai periculoase plaje de pe litoralul romanesc. Cele mai periculoase plaje de pe litoralul romanesc Inspectoratul pentru Situatii de UrgentaISU) Dobrogea a organizat puncte de prim-ajutor pe plajele din Corbu, Navodari, .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )