Libnet.ro
UNICEF

11:15

De ce are nevoie Rusia de un dusman fictiv

Adevărul Adevărul,
De ce are nevoie Rusia de un dusman fictiv

Cei care sustin anexarea Crimeei, care cred ca la Kiev conduce junta fascista, ca in Donbass lupta exclusiv voluntarii locali, ca, sub conducerea lui Vladimir Putin, Rusia s-a consolidat si s-a ridicat din genunchi, ca Occidentul viseaza sa destrame Rusia si ca pentru a face fata acestui lucru trebuie sporita cursa inarmarii si izolata tara,. continuă pe Adevărul

Elena Udrea: Romania are nevoie mai mult ca niciodata de MCV! Sa se verifice abuzurile din Justitia patronata de Coldea si Kovesi!

Dupa dezbaterea din Parlamentul European privind Mecanismul de Cooperare si Verificare MCV) aplicat Romaniei si Bulgariei, Elena Udrea, intr-un mesaj pe pagina sa de Facebook, sustine ca Romania are nevoie mai.

Complexul Hunedoara are nevoie de o restructurare profunda

Complexul Energetic Hunedoara are nevoie de o restructurare profunda ca sa poata supravietui in piata autohtona de energie in conditii concurentiale, ne-a declarat Gert-Jan Koopman, director general adjunct in cadrul Departamentului Ajutor de Stat al Comisiei Europene.

Ponta, despre jaful din guvernarea Boc-Basescu: Cei care au facut jaf vor din nou la guvernare

Cei care au facut jaf in tara in regimul Boc-Basescu doresc acum sa revina la guvernare, a spus premierul Victor Ponta, joi, dupa ce Antena 3 a prezentat un document cu 450 de fapte penale sesizate la DNA in.

CJUE: Statul roman nu-i poate scuti de taxa auto pe cei care au platit o taxa asemanatoare, ilegala

Curtea de Justitie a Uniunii Europene CJUE) a hotarat ca statul roman nu ii poate scuti de plata taxei auto pe cei care au platit o taxa similara in vigoare anterior si care a fost declarata incompatibila cu dreptul UE.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )