Libnet.ro
UNICEF

11:00

Arest la domiciliu pentru Alina Bica, in dosarul Bica2

Antena3 Antena3,
Arest la domiciliu pentru Alina Bica, in dosarul Bica2

Alina Bica poate fi judecata in arest la domiciliu, a decis, marti, inalta Curte de Casatie si Justitie. Decizia data in dosarul Bica2 nu este definitiva, astfel incat fosta sefa a DIICOT nu va. continuă pe Antena3

Inalta Curte: Alina Bica, in arest la domiciliu in dosarul Bica 2

Alina Bica si Dorin Cocos ar putea fi plasati in arest la domiciliu, in dosarul Bica2, dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie a inlocuit masura arestului preventiv in cazul celor doi, transmite Mediafax. Hotararea nu este definitiva, ea poate fi contestata de procurorii anticoruptie.

Alina Bica si Dorin Cocos, in arest la domiciliu in dosarul Bica 2: Decizia magistratilor iCCJ nu este definitiva

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie au decis marti ca fosta sefa a DIICOT Alina Bica si omul de afaceri Dorin Cocos pot fi plasati in arest la domiciliu in dosarul Bica 2, informeaza B1.

Alina Gorghiul: Guvernul Ponta poate sa construiasca autostrazi, cu conditie ca toata lumea sa inchida ochii la coruptie

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a scris, marti, pe pagina personala de Facebook despre construirea autostrazilor de Guvernul Ponta, zicand ca acest lucru este posibil numai cu conditia ca toata lumea sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )