Libnet.ro
UNICEF

01:05

Armata ucraineana a inceput retragerea armamentului greu

România Liberă România Liberă,
Armata ucraineana a inceput retragerea armamentului greu

Armata ucraineana a inceput, joi dupa-amiaza, retragerea armamentului greu din estul Ucrainei, in contextul diminuarii confruntarilor cu insurgentii separatisti prorusi, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Armata ucraineana a inceput retragerea armamentului greu de pe linia frontului

Armata ucraineana a initiat, joi dupa-amiaza, retragerea armamentului greu din estul Ucrainei, in contextul diminuarii confruntarilor cu insurgentii separatisti pro-rusi.

Separatistii sustin ca au inceput retragerea armamentului greu, dar Kievul afirma ca ei de fapt se regrupeaza

Separatistii prorusi din estul Ucrainei au anuntat marti ca, in conformitate cu acordul de la Minsk, au inceput retragerea armamentului greu din cel putin patru zone, dar autoritatile de la Kiev au catalogat .

Armata Ucrainei a inceput retragerea armamentului greu din estul tarii

Armata ucraineana a inceput joi sa retraga armamentului greu din estul Ucrainei, pe fondul diminuarii confruntarilor cu insurgentii separatisti prorusi, informeaza Reuters. Ucraina a inceput retragerea.

Trupele separatiste din estul Ucrainei au inceput retragerea armamentului greu

Fortele militarizate ale autoproclamatelor republici separatiste din Donetsk si Lugansk au inceput operatiunile de retragere a echipamentelor armete grele de pe linia frontului din estul Ucrainei sub atenta.

Armata ucraineana nu a inregistrat nicio victima in ultimele 24 de ore

Armata ucraineana nu a suferit niciun deces in ultimele 24 de ore, un semnal ca armistitiul din estul tarii, in vigoare din 15 februarie, ar putea incepe sa fie respectat, relateaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )