Libnet.ro
UNICEF

01:05

Arnold Schwarzenegger a fost numit ambasador pentru turism al orasului Madrid

România Liberă România Liberă,
Arnold Schwarzenegger a fost numit ambasador pentru turism al orasului Madrid

Actorul american Arnold Schwarzenegger a fost numit ambasador onorific pentru turism al orasului Madrid, capitala Spaniei, domeniu care intampina probleme de la recesiunea economica spaniola din 2012, potrivit contactmusic. com. continuă pe România Liberă

Mircea Lucescu a fost prima optiune pentru a-l inlocui pe Mancini la Galatasaray

Presedintele clubului Galatasaray, Unal Aysal, a declarat ca antrenorul Mircea Lucescu a fost prima optiune pentru a-i lua locul lui Roberto Mancini. Romanul trebuia sa ajunga la gruparea turca, insa patronul clubului sau, Sahtior Donetk, s-a opus acestei mutari.

Un barbat surd a fost impuscat mortal pentru ca nu a respectat ordinele politistilor

Un barbat din Florida, care suferea de deficiente grave de auz, a fost impuscat mortal pentru ca nu a respectat ordinele unor politisti. Americanul de 52 de ani si fiul sau fusesera implicati intr-un scandal.

Victoria Beckham a fost numita ambasador ONU

Designerul Victoria Beckham a fost numita, joi, ambasador al bunavointei pentru programul dedicat HIV/SIDA al Organizatiei Natiunilor Unite ONU), pozitie din care aceasta va incerca sa contribuie la reducerea numarului de copii care se nasc infectati cu acest virus, informeaza Mediafax.

Primarul comunei Izvoarele a fost arestat preventiv pentru trafic de influenta

Primarul comunei Izvoarele din Giurgiu, Alin Stanciu, urmarit penal pentru trafic de influenta, a fost arestat preventiv. Acesta ar fi cerut 200. 000 de euro ca sa intervina la reprezentanti ANAF, in cazul unui.

Primele vesti bune de la autostrazi. A fost semnat contractul pentru finalizarea Lotului 2 din autostrada Nadlac- Arad si exista sanse pentru inaugurarea Lotului 1 pana la granita cu Ungaria pana la finalul anului

Contractul pentru remedierea si finalizarea lucrarilor la cei 16 ,7 km din Lotul 2 al autostrazii Arad - Nadlac plus drum de legatura) a fost semnat de catre Compania de Autostrazi cu asocierea Astaldi - Max Boegl. Vorbim de acelasi constructor ca pe Lotul 1 Nadlac-Arad, un lot aproape finalizat, dar care nu ar fi putut fi inaugurat anul acesta din cauza ca drumul de legatura si nodul rutier necesar era parte din contractul pentru Lotul 2. Astfel, vestea semnarii contractului pentru Lotul 2 in valoare de circa 90 de milioane de lei aduce sperante ca macar cei 22 de km de pe Lotul 1 Arad - Nadlac sa fie deschisi circulatiei anul acesta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )