Libnet.ro
UNICEF

12:45

Arnold Schwarzenegger s-a vaccinat contra COVID-19: Vino cu mine, daca vrei sa traiesti! VIDEO

Adevărul Adevărul,
Arnold Schwarzenegger s-a vaccinat contra COVID-19: Vino cu mine, daca vrei sa traiesti! VIDEO

Arnold Schwarzenegger a publicat pe Twitter un videoclip in care este vaccinat contra Covid-19, pentru a-i determina pe americani sa-i urmeze exemplul, in contextul in care noul coronavirus face ravagii in Statele Unite. continuă pe Adevărul

Arnold Schwarzenegger s-a vaccinat anti-COVID-19: Nu am fost niciodata mai fericit sa astept la coada. Vino cu mine daca vrei sa traiesti!

Actorul american Arnold Schwarzenegger s-a vaccinat impotriva noului coronavirus. Fostul guvernator al statului California a postat pe contul sau de Twitter un videoclip cu momentul in care i-a fost inoculata doza de.

Arnold Schwarzenegger, mesaj pentru antivaccinisti:Unii spun ca esti fraier ca asculti de experti. E o tampenie! E nevoie de putere ca sa admiti ca nu stii tot

Actorul si culturistul Arnold Schwarzenegger, in varsta de 73 de ani, s-a vaccinat contra COVID-19 si le-a transmis un mesaj celor din tabara antivaccinistilor.

Terminator versus COVID. Arnold Schwarzenegger s-a vaccinat impotriva coronavirusului. Cum a reactionat dupa injectie

Actorul Arnold Schwarzenegger, starul seriei Terminator si fost guvernator al statului California, a publicat imagini din momentul in care i-a fost administrat vaccinul anti-coronavirus.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2187 seconds )