Libnet.ro
UNICEF

12:30

Articolele New York Times, BuzzFeed si National Geographic ar putea fi publicate direct pe Facebook

Antena3 Antena3,
Articolele New York Times, BuzzFeed si National Geographic ar putea fi publicate direct pe Facebook

Facebook negociaza cu cel putin sase companii media, printre care se numara The New York Times, BuzzFeed si The National Geographic, pentru difuzarea de continut direct pe platfoma retelei de socializare,. continuă pe Antena3

Facebook ar putea gazdui in curand continutul produs de mai multe companii media - New York Times

Facebook poarta, de cateva luni, discutii cu cel putin sase companii media in legatura cu posibilitatea ca reteaua sociala sa gazduiasca pe propria platforma continutul acestora, in loc sa-i puna pe utilizatori sa urmeze un link spre un site extern, potrivit New York Times. Cotidianul american precizeaza ca printre partenerii initiali in acest proiect se numara si societatea compania care il editeaza, The New York Times, dar si BuzzFeed si National Geographic.

Aurul pradat din imperiul antic s-a intors in Romania. Povestea comorilor dacice a fost relatata in National Geographic

Povestea comorilor antice furate de braconieri din cetatile acice si recuperate apoi de autoritatile romane este prezentata intr-un amplu reportaj, publicat in editia internationala a National Geographic. Autorii articolului scriu despre cele mai senzationale descoperiri ale secolului trecut, asa cum au fost numite de expertii in arheologie.

Doi agenti de securitate au fost raniti intr-un incendiu produs in cladirea ONU din New York

Doi agenti de securitate au fost raniti in urma unui mic incendiu, produs noaptea trecuta la subsolul cladirii Natiunilor Unite din New York, transmit surse ale autoritatilor. Este vorba de leziuni minore,.

Sapte copii au murit intr-un incendiu izbucnit intr-un bloc din New York

Sapte copii au murit, iar doi adulti sunt in stare critica intr-un incendiu izbucnit in cursul noptii de vineri spre sambata intr-un imobil rezidential din orasul american New York, informeaza ABC News.

VIDEO Ce salariu au stewardesele romance din Emiratele Arabe. E atat de bine sa iei micul dejun la Londra si cina la New York

Micul dejun la Londra, iar cina la New York, asa arata viata romancelor care lucreaza ca insotitoare de zbor pentru companiile din Emiratele Arabe.

Sapte copii AU MURIT ARSI DE VII intr-un incendiu din New York

Sapte copii au murit, iar doi adulti sunt in stare critica intr-un incendiu izbucnit in cursul noptii de vineri spre sambata intr-un imobil rezidential din orasul american New York, informeaza ABC News,.

Facebook iti va usura accesul la continutul preferat: Stirile vor putea fi citite direct pe site

Conform unui articol aparut recent in The New York Times, cei de la Facebook intentioneaza cape viitor sa includa stiri direct in reteaua sociala. La nivelul la care opereaza Facebook acum, orice secunda conteaza. Conform rezultatelor unui studiu, dureaza aproximativ 8 secunde pentru ca utilizatorul de rand sa incarce un site. Avand in vedere ca [].

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )