Libnet.ro
UNICEF

16:15

Asa arata cel mai mare tramvai aerian din lume, lansat in Vietnam

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Asa arata cel mai mare tramvai aerian din lume, lansat in Vietnam

Vietnam a lansat cel mai mare tramvai aerian din lume, suspendat la o distanta de aproximativ 190 metri fata de sol. Tramvaiul suspendat pe cablu circula deasupra unei zone vizitate anual de 7 milioane de turisti. continuă pe Wall-Street Ro

FOTO+VIDEO. A murit cel mai trist urs polar din lume, Arthuro

Arturo, cel mai trist urs polar din lume, a murit la 30 de ani, dupa 22 de ani traiti in captivitate la Gradina Zoologtica Mendoza din Argentina, scrie boredpanda. ro.

Cum arata cel mai bun hotel din lume, in 2016: pentru ce platesc turistii 10.000 de euro pe noapte FOTO VIDEO

Plajele virgine, centrele spa construite in copaci seculari si vilele amenajate rustic se numara printre punctele forte ale hotelului votat anul acesta cel mai bun din lume, in cadrul premiilor oferite de ghidul de calatorii Travel + Leisure.

Cea mai mare sarbatoare populara din Cluj are loc duminica la Crucea Iancului

Sarbatoarea Populara de la Crucea Iancului are loc duminica aceasta, incepand cu ora 10. 00, la Marisel Fantanele. La cea mai mare sarbatoare populara organizata in judetul Cluj sunt invitati atat artisti ai muzicii populare, cat si ansambluri folclorice.

Urmarile mortii a trei bolnavi: cel mai mare spital din Moldova limiteaza accesul vizitatorilor si ii izoleaza pe cei care au infectii intraspitalicesti

Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi a adoptat un plan suplimentar de masuri pentru prevenirea infectiilor nosocomiale, in urma celor trei decese la pacienti diagnosticati cu Clostridium difficile. Potrivit Directiei de Sanatate Publica Iasi, accesul vizitatorilor in saloane va fi restrictionat, iar bolnavii diagnosticati cu infectie cu Clostridium difficile vor fi ingrijiti separati de alti pacienti.

Pretul alimentelor a inregistrat luna trecuta cea mai mare crestere din ultimii patru ani

Indicele preturilor produselor alimentare la nivel mondial a inregistrat in luna iunie un avans de 4,2%, cea mai mare crestere lunara din ultimii patru ani, in principal ca urmare a unei majorari semnificative a preturilor la zahar, a anuntat, joi, Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura FAO), citata de Reuters.

Romania poate fi la masa celei mai mari investitii petroliere din ultimul deceniu: Investitie de 37 de miliarde de dolari facuta de Chevron

Gigantul american Chevron a anuntat pe 5 iulie cea mai mare investitie privata din industrie petroliera din ultimul deceniu. Compania va investi 37 de miliarde de dolari pentru extinderea productiei de petrol de la.

Cel mai sigur Android e un esec: vanzari extrem de mici pentru asteptari imense

Blackphone putea fi cel mai dezirabil dispozitiv cu Android, dar pretul mare si lipsa de distributie pe piata l-au transformat intr-un esec.

Romanii creatori de jocuri video: cum se extinde cel mai mare studio independent

Amber Studio a inceput prin portarea unor jocuri importante ale Disney catre platformele pe care compania inca nu era. Acum, in 2016, Amber a ajuns in stadiul in care si-a dezvoltat si studioul de creatie.

Cea mai mare colonie de pinguini Chinstrap, amenintata de eruptia unui vulcan

Unul dintre vulcanii din mica insula Zavodovski a arhipelagului South Sandwich din Oceanul Antarctic este activ din martie 2016. Insula adaposteste peste un milion de pinguini Chinstrap Pygoscelis antarctica), cea mai mare colonie din lume a acestei specii, potrivit Institutului britanic de cercetari antarctice BAS), care luna trecuta a detectat un cutremur de mare magnitudine in apropiere. Cercetatorii au confirmat, prin satelit, existenta a doi vulcani in eruptie in arhipelag, unul la nord pe muntele Curry de pe insula Zavodovski) si altul la sud pe muntele Sourabaya de pe insula Bristol), relateaza cotidianul spaniol ABC.

Romania printre statele UE cu cea mai mare scadere a populatiei in 2015

Romania se numara printre statele membre UE care au inregistrat cea mai mare scadere a populatiei in 2015, potrivit datelor publicat astazi de Oficiul european de statistica Eurostat).

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )