Libnet.ro
UNICEF

05:00

FOTO+VIDEO. A murit cel mai trist urs polar din lume, Arthuro

România Liberă România Liberă,
FOTO+VIDEO. A murit cel mai trist urs polar din lume, Arthuro

Arturo, cel mai trist urs polar din lume, a murit la 30 de ani, dupa 22 de ani traiti in captivitate la Gradina Zoologtica Mendoza din Argentina, scrie boredpanda. ro. continuă pe România Liberă

Cum arata cel mai bun hotel din lume, in 2016: pentru ce platesc turistii 10.000 de euro pe noapte FOTO VIDEO

Plajele virgine, centrele spa construite in copaci seculari si vilele amenajate rustic se numara printre punctele forte ale hotelului votat anul acesta cel mai bun din lume, in cadrul premiilor oferite de ghidul de calatorii Travel + Leisure.

FOTO + VIDEO. Prima zi a summitului NATO de la Varsovia. SUA va trimite, anul urmator, pana la 1.000 de militari in Romania. Stoltenberg: Colaborarea NATO - UE e mai importanta decat oricand

18 presedinti, 21 de sefi de guvern, 41 de ministri de Externe si 39 de ministri ai Apararii participa, vineri si sambata, la summitul NATO de la Varsovia, prezentat de autoritatile poloneze drept cel mai mare din istoria Aliantei Nord-Atlantice.

Actrita americana Gwyneth Paltrow a publicat imagini spectaculoase din vacanta de pe Insula Fogo (FOTO+VIDEO)

Insula Fogo din Canada atrage din ce in ce mai multe celebritati. De data aceasta, insula a fost vizitata de actrita americana Gwyneth Paltrow, care a fost premiata cu Oscar. Gwyneth Paltrow a publicat pe.

Cel mai gras copil din lume: ce mananca pustiul care cantareste 192 de kilograme la varsta de 10 ani VIDEO

Arya Permana, un baiat de 10 ani din Indonezia, este considrat cel mai gras copil din lume. Din cauza greutatii, acesta nu poate sa mearga la scoala si are nevoie de ajutor ca sa se deplaseze.

Asa arata cel mai mare tramvai aerian din lume, lansat in Vietnam

Vietnam a lansat cel mai mare tramvai aerian din lume, suspendat la o distanta de aproximativ 190 metri fata de sol. Tramvaiul suspendat pe cablu circula deasupra unei zone vizitate anual de 7 milioane de turisti.

EURO 2016. Cine a fost cel mai bun fotbalist, desemnat de UEFA

Atacantul francez Antoine Griezmann a fost desemnat cel mai bun fotbalist de la EURO 2016 de catre comisia de observatori tehnici ai UEFA.

Antoine Griezmann, cel mai bun jucator de la Euro 2016

Atacantul francez Antoine Griezmann a fost desemnat cel mai bun jucator de la Euro-2016, a doua zi dupa ce echipa sa a pierdut finala in fata Frantei, a anuntat UEFA, citata de AFP.

Raed Arafat: Sper ca in cel mai scurt timp sa avem elicopter SMURD pentru regiunea Nord-Vest

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, secretarul de Stat in MAI Raed Arafat, a declarat, vineri, la Cluj, ca in cel mai scurt timp va fi inaugurata, in judetul Salaj, baza de unde va.

Cel mai sigur Android e un esec: vanzari extrem de mici pentru asteptari imense

Blackphone putea fi cel mai dezirabil dispozitiv cu Android, dar pretul mare si lipsa de distributie pe piata l-au transformat intr-un esec.

FOTO + VIDEO: Violente in Dallas, SUA, la un protest: Cinci politisti au murit, alti sapte sunt raniti. Asasinul a plecat de acasa ca sa omoare albi

Cinci politisti au murit si sase au fost raniti, joi, in centrul orasului Dallas din statul Texas, in timpul unor proteste organizate ca reactie la uciderea a doua persoane de culoare, in statele Minnesota nord) si Louisiana sud) de catre fortele de ordine.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )