Libnet.ro
UNICEF

21:30

ASA Targu Mures - Rapid, scor 1-0, in Liga I

B1 B1,
ASA Targu Mures - Rapid, scor 1-0, in Liga I

Formatia ASA Targu Mures a invins, vineri seara, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 0-0), echipa Rapid, intr-un meci din etapa a opta a Ligii I. Unicul gol al partidei a fost inscris in minutul 82, de Goga,. continuă pe B1

ASA Targu Mures-Rapid 1-0. Muresenii se apropie la trei puncte de liderul Steaua

ASA Targu Mures a castigat la limita partida cu Rapid, de pe teren propriu, scor 1-0, in etapa a opta a Ligii 1. Dorin Goga a marcat unicul gol al intalnirii, care a adus o victorie pretioasa pentru mureseni in lupta pentru pozitiile fruntase din Liga 1.

LIVE LIGA 1 Gaz Metan-Viitorul (18:30) si ASA Tirgu Mures-Rapid (21:00)

Etapa a VIII-a a Ligii 1 debuteaza vineri, LIVE TEXT, de la 18:30, cuGaz Metan-Viitorul, urmatASA Tirgu Mures-Rapid 21:00).

Salonul de Carte Bookfest Targu-Mures, la prima editie

Teatrul National gazduieste in perioada 19-21 septembrie prima editie a Salonului de Carte Targu-Mures. Evenimentul va aduce in prim plan personalitati de prim rang, concerte si ateliere de creatie pentru copii, toate cu intrarea libera.

Aeroportul din Targu Mures, inchis o saptamana in octombrie pentru reparatii

Aeroportul din Targu Mures va fi inchis traficului aerian, intre 6 si 13 octombrie, pentru lucrari de intretinere si reparatii locale la suprafetele de miscare, informeaza compania aeriana Tarom, intr-un comunicat trimis astazi redactiei.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2571 seconds )