Libnet.ro
UNICEF

09:15

Ce se ascunde intr-unul din cele mai faimoase tablouri din lume. Un astronom a facut descoperirea

Antena3 Antena3,
Ce se ascunde intr-unul din cele mai faimoase tablouri din lume. Un astronom a facut descoperirea

Tabloul lui Claude Monet Impresie. Rasarit de soare este una dintre cele mai celebre picturi ale lumii: ea a dat numele unui intreg curent artistic, ramas in istoria artei sub numele de impresionism. Dar. continuă pe Antena3

A fost inaugurat unul din cele mai frumoase drumuri de munte. Rivalizeaza cu Transfagarasanul si Transalpina

Unul dintre cele mai importante drumuri turistice din muntii Moldovei, care face legatura dintre Valea Bistritei, de la Chiril si Valea Moldovei, la Pojorata, a fost deschis in urma cu cateva zile. Drumul care.

Porosenko: Anexarea Crimeei este unul dintre cele mai cinice acte de tradare

Anexarea Crimeei de catre Rusia este unul dintre cele mai cinice acte de tradare din istoria comtemporana, a declarat presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, in Congresul Statelor Unite, citat de.

Una din cele mai mari rivale ale Simonei Halep se RETRAGE din tenis. Problemele fizice au pus capat carierei

Jucatoarea chineza de tenis Na Li, in prezent numarul sase mondial, isi va anunta vineri retragerea din activitatea sportiva, a anuntat joi televiziunea publica CCTV, citata de France Presse. in varsta de.

Cele mai bune filme documentare in premiera in Romania la Inspirational Film Festival

Prima editie a Inspirational Film Festival din Romania va avea loc in perioada 25 - 28 septembrie 2014, la Noul Cinematograf al Regizorului Roman. Invitatul special al acestei prime editii este Maia Morgenstern. Festivalul si-a propus sa aduca in premiera in Romania opt documentare internationale. Filmele care vor rula sunt o parte din cele mai bune documentare din sfera motivationala din lume. Acestea includ subiecte emotionante, captivante si in acelasi timp educative si inspirationale. Ele se bazeaza pe povesti adevarate din viata unora dintre cei mai valorosi speakeri motivationali ai momentului precum: Louise Hay, Dr. Deepak Chopra, Dr. Wayne Dyer, Gregg Braden, Neale Donald Walsch, Marianne Williamson, Debbie Ford, Iyanla Vanzant, Joe Dispenza, Dr. David Simon, Mark Victor Hansen, etc.

Ebola, boala teribila care a luat pana acum 2.461 de vieti. Care sunt cele mai afectate tari

Febra hemoragica Ebola a provocat moartea a 2. 461 de persoane in Africa de Vest din 4. 965 de cazuri, potrivit unui bilant al OMS publicat marti, relateaza AFP.

Vocea Romaniei, episodul doi:lupta pentru cele mai bune voci continua in aceasta seara, la Pro TV

Vocea Romaniei continua in aceasta seara, de la ora 20. 30, la Pro TV, cu o revenire muzicala spectaculoasa. Deciziile neasteptate ale concurentilor, insotite de replicile taioase ale antrenorilor si reactiile zgomotoase ale publicului sunt doar cateva dintre coordantele episodului doi. Ramaneti pe adevarul. ro pentru cele mai importante momente ale serii.

ANOFM: Peste 19.000 de locuri de munca vacante, cele mai multe in Bucuresti, Cluj si Prahova

Peste 19. 000 de locuri de munca sunt disponibile in toata tara, cele mai multe fiind in Bucuresti, Cluj, Prahova, Arad si Iasi, iar cele mai putine in Bacau, Caras-Severin, Ialomita, Suceava, Mehedinti , informeaza, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Sandra transmite un mesaj publicului roman: Voi canta toate hiturile si cele mai indragite piese de pe ultimele albume

Sandra transmite un mesaj publicului roman cu ocazia concertului pe care il va susaine in Bucuresti. Dragii mei prieteni, ma simt foarte bine! Acum sunt in vacanta in Ibiza. Pentru frumoasa reintalnire cu voi am sa va interpretez cu bucurie toate hiturile si cele mai indragite piese de pe ultimele albume. Abia astept sa ne vedem pe data de 2 decembrie 2014, in Bucuresti. Va sarut pe toti!, Sandra .

Cele mai bune solutii pentru a scapa de nasul infundat. Sunt naturale si nu produc dependenta

Nasul infundat poate fi tratat cu o serie de solutii care pot fi realizate acasa, sunt naturale si totodata nu produc dependenta, asa cum se spune ca ar face unele produse din comert. Mai mult decat atat, efectele.

VIDEO Cele mai interesante momente din prima editie a emisiunii Vocea Romaniei

Marti s-a dat startul emisiunii Vocea Romaniei. Antrenorii au intrat in platou pentru prima data in noua formula - Loredana, Smiley, Marius Moga si Tudor Chirila. Intra in articol pentru a urmari cele mai interesante momente din prima editie a emisiunii Vocea Romaniei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )