Libnet.ro
UNICEF

23:45

SE ASCUT SABIILE Congresul PSD, intre legalitatea proclamata de Ciolacu si ilegalitatea denuntata de Teodorovici

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SE ASCUT SABIILE Congresul PSD, intre legalitatea proclamata de Ciolacu si ilegalitatea denuntata de Teodorovici

Comitetul Executiv National CExN) al PSD a aprobat, ieri, candidaturile pentru sefia partidului, care va fi aleasa la Congresul din 22 august. Conform informatiilor prezentate de senatorul Lucian Romascanu, purtatorul de cuvant al social-democratilor, sunt doi candidati pentru presedintia PSD: Marcel Ciolacu, actualul sef interimar, si Eugen Teodorovici, fostul ministru al Finantelor Publice. Pentru acesta din urma s-a introdus o formula tranzitorie care sa-i permita sa candideze, formula adoptata cu 44 de voturi pentru si 3 impotriva. continuă pe Ziarul Bursa

MARCEL CIOLACU: Motiunea de cenzura n-are nicio legatura cu congresul PSD

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului n-are nicio legatura cu congresul PSD, a afirmat, astazi, liderul interimar al social-democratilor, Marcel Ciolacu, presedinte al Camerei Deputatilor.

Gabriela Firea: Candidez la postul de prim-vicepresedinte la Congresul PSD

Gabriela Firea a vorbit si despre candidatura sa la Congresul PSD si a recunoscut ca va lupta pentru o functie de conducere. Avem Congres, este un moment asteptat de multi dintre colegii nostri ca intram.

EUGEN TEODOROVICI: Exista un document conform caruia Congresul PSD sa accepte o singura candidatura - cea a lui Ciolacu

Senatorul PSD Eugen Teodorovici a afirmat ca exista un document, din partea conducerii partidului, in care apare foarte clar ca, din cele doua candidaturi pentru sefia partidului, sa fie acceptata doar una - cea a liderului interimar al formatiunii - acesta fiind adoptat in sedinta Comitetului Executiv National de astazi.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )