Libnet.ro
UNICEF

23:30

Asistenta spaniola bolnava de Ebola se simte mai bine

România Liberă România Liberă,
Asistenta spaniola bolnava de Ebola se simte mai bine

Infirmiera spaniola care lupta impotriva febrei hemoragice Ebola intr-un spital din Madrid se simte mai bine si vorbeste, informeaza Agerpres. continuă pe România Liberă

Un medic care a tratat-o pe asistenta spaniola bolnava de Ebola denunta conditiile improprii

Un medic care a tratat-o pe asistenta spaniola bolnava de Ebola a denuntat, intr-un raport publicat joi de doua ziare, conditiile improprii in care a trebuit sa o ingrijeasca, de la salopete cu manecile prea scurte, pana la cererile fara raspuns de transfer la un spital specializat, relateaza AFP.

Isteria Ebola ia amploare in Spania. Iubitorii de animale au iesit in strada pentru Excalibur, cainele suspect de Ebola

Infirmiera spaniola infectata cu virusul Ebola se simte mai bine, dar cazul sau a generat proteste violente, cu un motiv neasteptat. Militantii pentru drepturile animalelor s-au revoltat impotriva deciziei.

Dacia Duster, pe locul patru intre cele mai bine vandute modele pe piata din Rusia in primele noua luni

Duster se afla pe locul 4 in randul celor mai bine vandute 25 de modele pe piata din Rusia in primele noua luni, in timp ce Logan ocupa pozitia a opta, iar Sandero este pe 15. Asociatia Companiilor Europene.

Petrolistii, cei mai bine platiti romani: Angajatii din restaurante si cafenele, dar si cei din turism, la coada clasamentului

Institutul National de Statistica a publicat, marti, un nou top al celor mai bine platiti romani, in fruntea acestui clasament aflanduse angajatii din companiile care extrag petrol si gaze, dar si cei din.

Vettel ar putea deveni la cel mai bine platit pilot din Formula 1

Multiplul campion mondial Sebastian Vettel a anuntat ca paraseste echipa Red Bull-Renault la finalul actualului sezon de Formula 1, iar mai mult ca sigur va merge sa piloteze pentru .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )