Libnet.ro
UNICEF

17:16

Dacia Duster, pe locul patru intre cele mai bine vandute modele pe piata din Rusia in primele noua luni

B1 B1,
Dacia Duster, pe locul patru intre cele mai bine vandute modele pe piata din Rusia in primele noua luni

Duster se afla pe locul 4 in randul celor mai bine vandute 25 de modele pe piata din Rusia in primele noua luni, in timp ce Logan ocupa pozitia a opta, iar Sandero este pe 15. Asociatia Companiilor Europene. continuă pe B1

GALERIE FOTO. RUSIA: Duster, pe locul patru in topul celor mai bine vandute modele in primele 9 luni ale acestui an

In primele noua luni, vanzarile totale de autoturisme si vehicule comerciale usoare pe piata din Rusia au coborat cu 13%, la aproape 1,78 milioane de unitati. in septembrie, vanzarile au scazut cu 20,1%, la 197. 233 de unitati.

Crezi ca ai ales facultatea potrivita? Uite care sunt joburile cu cele mai mari salarii la absolvire

Sunt primele tale zile ca student sau esti deja in ultimul an de facultate? Oricum ar fi, angajatorii te anunta ca cele mai bine platite joburi imediat dupa absolvire se invart in jurul sumei de 1. 000 de euro net. Totusi, pe lista nu se afla si joburi.

Primele Dacia Duster Pick-Up au fost livrate

Dacia, principalul producator auto din Romania, grupul OMV Petrom, cel mai mare producator de titei si gaze din Romania, alaturi de Romturingia, carosier independent, anunta livrarea primelor vehicule Dacia Duster Pick-Up.

Dacia Duster Pick-Up, peste 500 de unitati vor fi pe strazi pana la finalul 2015

OMV Petrom, cel mai mare producator de titei si gaze din Sud-estul Europei, va avea pana la finalul anului 2015 peste 500 de Dacia Duster Pick-Up, model realizat in parteneriat cu Romturingia Dacia, carosier independent.

webPR VIDEO: Cele mai de succes documentare romanesti pot fi vizionate online, intre 6 si 12 octombrie

Romania a devenit incet, dar sigur, un punct important pe harta internationala a cinemaului documentar. An de an, productia filmelor de documentar este intr-o continua ascensiune, iar subiectele specifice regiunii de est a Europei, dar si abordarile cinematografice tot mai variate au captat atentia si interesul publicului din toata lumea. De mai bine de doua decenii, Astra Film Festival este promotorul filmului documentar in Romania, in Europa Centrala si de Est si in lume. Intra in articol pentru a vedea Off the Beaten Track regia: Dieter Auner), Noosfera regia: Artchil Khetagouri si Ileana Stanculescu) si Blestemul ariciului regia: Dumitru Budrala).

CM Gimnastica (f): Romania, locul patru in concursul pe echipe

Echipa feminina de gimnastica a Romaniei a incheiat pe locul patru Campionatul Mondial de la Nanning, din China. Aurul a fost castigat de SUA, argintul de China, iar bronzul de Rusia.

Cele mai bune poze si informatii cu noua iPad Air. Va fi mai subtire decat iPhone 6 Plus

Noua tableta iPad Air va fi prezentata pe 16 octombrie, dar pana atunci avem parte de cele mai bune informatii despre noul model. Noua colectie de tablete iPad soseste in aproape o saptamana, dar deja au existat doua mari surse de informatii cu privire la ce vor avea noile gadgeturi. 9to5mac informeaza azi ca iPad Air va fi o tableta cu o grosime de doar 7 mm, undeva intre iPhone 6 si iPhone 6 Plus. De asemenea, va avea senzor [].

Petrolistii, cei mai bine platiti romani: Angajatii din restaurante si cafenele, dar si cei din turism, la coada clasamentului

Institutul National de Statistica a publicat, marti, un nou top al celor mai bine platiti romani, in fruntea acestui clasament aflanduse angajatii din companiile care extrag petrol si gaze, dar si cei din.

Cele mai bune laptopuri pe care sa le cumperi si sa nu regreti ca ai dat prea multi bani

Cele mai bune laptopuri sunt si cele mai scumpe. Daca n-ai probleme mari cu bugetul, noi facem lista celor care merita in acest moment. Acesta e un nou episod din campania Gadget de student. Am trecut pe lista laptopuri usoare, gadgeturi esentiale si laptopuri de buget. Era cazul sa vorbim si despre cele mai bune laptopuri pe care sa le cumperi pentru performanta ridicata. Am pus insa o frana bugetului. Daca la cele mai usoare laptopuri am ales suma de [].

TOP 10: Cele mai valoroase evenimente sportive

Cele mai mari evenimente sportive din lume nu reunesc doar cei mai bun sportive de pe planet. Ele aduc sponsori cu multi bani, iar premiile puse la bataie sunt fabuloase.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )