Libnet.ro
UNICEF

12:45

Vettel ar putea deveni la cel mai bine platit pilot din Formula 1

Online Sport Online Sport,
Vettel ar putea deveni la cel mai bine platit pilot din Formula 1

Multiplul campion mondial Sebastian Vettel a anuntat ca paraseste echipa Red Bull-Renault la finalul actualului sezon de Formula 1, iar mai mult ca sigur va merge sa piloteze pentru . continuă pe Online Sport

Raport OCDE. Tarile in care este cel mai bine sa traiesti

Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE) a dat publicitatii raportul anul care indica tarile si regiunile lumii in care se traieste cel mai bine, clasament realizat pe baza a noua indicatori, printre care educatia, sanatatea, locurile de munca, venitul, siguranta, angajamentul civic, accesul la internet etc.

Cel mai scump iPhone 6 e un prototip ajuns din greseala la utilizator

Un iPhone 6 e scump si asta se vede cel mai bine in magazinele online. Totusi, un iPhone 6 rar a ajuns la un pret incredibil pe eBay.

Hanescu, cel mai bun roman din ATP

Victor Hanescu este cel mai bine clasat roman in ierarhia jucatorilor profesionisti. Hanescu a urcat doua pozitii si este pe 134.

Duster, al patrulea cel mai vandut model din Rusia in primele noua luni

Duster este al patrulea model in randul celor mai bine vandute pe piata auto din Rusia in primele noua luni, in timp ce alte modele ale Dacia ocupa locul opt - Logan si 15- Sandero, arata datele publicate miercuri de Asociatia Companiilor Europene din.

Cel mai mare producator de carne de pasare va fi si mai mare: Transavia se extinde cu doua unitati de productie

Transavia, cel mai mare producator de carne de pasare din Romania, ar putea incheia in octombrie achizitia a doua unitati de productie, in urma careia productia si afacerile companiei vor creste cu 70-80% in urmatorii 3 ani. Estimarile pentru 2014 ale producatorului arata plus 12% la afaceri si plus 50% la profit.

Dacia Duster, pe locul patru intre cele mai bine vandute modele pe piata din Rusia in primele noua luni

Duster se afla pe locul 4 in randul celor mai bine vandute 25 de modele pe piata din Rusia in primele noua luni, in timp ce Logan ocupa pozitia a opta, iar Sandero este pe 15. Asociatia Companiilor Europene.

Petrolistii, cei mai bine platiti romani: Angajatii din restaurante si cafenele, dar si cei din turism, la coada clasamentului

Institutul National de Statistica a publicat, marti, un nou top al celor mai bine platiti romani, in fruntea acestui clasament aflanduse angajatii din companiile care extrag petrol si gaze, dar si cei din.

Cel mai recent bilant al epidemiei de Ebola. Aproape 3.900 de morti in Africa de Vest

Organizatia Mondiala a Sanatatii a prezentat cel mai recent bilant al epidemiei de Ebola. 865 de persoane ifectate cu virusul Ebola au murit in Africa de Vest, din 8. 033 de cazuri inregistrate in cinci tari.

Industria petroliera Brent: preturile au scazut la cel mai redus nivel din iunie 2012

Pretul petrolului Brent, de referinta la bursa din Londra, a scazut la cel mai redus nivel din iunie 2012, dupa ce, cu o zi in urma, Fondul Monetar International a inrautatit estimarile referitoare la cresterea economiei mondiale.

AUDIO Cel mai cautat Top Model din Asia de Sud, AYYAN, lanseaza un nou single Making Dollars ft. Timo! VEZI aici cum suna!

Ii plac provocarile, este neinfricata, incapatanata si concentrata pe edificarea complezitatii sale artistice. Astfel poate fi caracterizata Ayyan, cel mai.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )