Libnet.ro
UNICEF

19:00

Aspirantele la titlul cel mai frumos fund din Brazilia au blocat traficul: 27 de femei in costume de baie si-au etalat formele pe strazile din Sao Paulo

Adevărul Adevărul,
Aspirantele la titlul cel mai frumos fund din Brazilia au blocat traficul: 27 de femei in costume de baie si-au etalat formele pe strazile din Sao Paulo

Cele 27 de concurente inscrise la editia de anul acesta a concursului Miss Bum Bum, competitie in urma caruia este aleasa posesoarea celui mai frumos fund din Brazilia, au ales sa promoveze evenimentul plimbandu-se sumar imbracate pe strazile orasului Sao Paulo. continuă pe Adevărul

Compania unuia dintre fondatorii Microsoft va crea cel mai mare avion din lume

Compania unui dintre fondatorii Microsoft ar putea crea in viitor cel mai mare avion din istorie. Paul Allen, cel care a fondat Microsoft alaturi de Bill Gates, a pus in trecut bazele unei companii denumite Stratolaunch Systems, alaturi de numerosi alti cunoscuti antreprenori, printre care se numara si Elon Musk. Din anul 2011, scopul companiei [] Compania unuia dintre fondatorii Microsoft va crea cel mai mare avion din lume Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cu schiurile la peste 7.000 de metri altitudine: Doi sportivi romani au cucerit al doilea cel mai inalt varf din nordul platoului tibetan

Doi sportivi romani au urcat la peste 7. 000 de metri altitudine, cucerind astfel al doilea cel mai inalt varf din nordul platoului tibetan. Au urcat pe schiuri si fara oxigen suplimentar, alpinistii avand nevoie.

Dosarul cu cel mai mare prejudiciu din istoria Romaniei, in instanta

Dosarul cu cel mai mare prejudiciu din istoria Romaniei ajunge in instanta. Petrotel Lukoil din Ploiesti si o alta companie din acelasi grup, plus 6 persoane din conducerea gigantului petrolier au fost trimise.

Dosarul cu cel mai mare prejudiciu din istoria Romaniei, Lukoil, trimis in instanta

Dosarul cu cel mai mare prejudiciu din istoria Romaniei ajunge in instanta. Petrotel Lukoil din Ploiesti si o alta companie din grup, precum si sase persoane din conducerea gigantului petrolier au.

Cel mai mare sportiv din domeniul scufundarilor libere ar fi murit inecat

Natalia Molchanova, considerata cel mai important exponent al scufundarilor libere, ar fi murit in apropiere de Ibiza. Sportiva a plonjat in adancuri, intr-o scufundare recreationala si nu a mai iesit.

Somajul din zona euro, la cel mai redus nivel din ultimii trei ani

Rata somajului din zona euro s-a mentinut, in iunie, la cel mai redus nivel din ultimii trei ani - 11,1%, iar in Uniunea Europeana a ramas la 9,6%, potrivit anuntului facut vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat).

FOTO. O altfel de nunta. Cum au ales doi tineri turci sa celebreze cel mai important moment din viata

Un cuplu din Turcia si-au sarbatorit nunta alaturi de 4. 000 de refugiati sirieni. in loc sa sarbatoreasca, conform traditiei, alaturi de familiile lor, cei doi tineri au ales o altfel de celebrare a celui mai important eveniment din viata acestora. Astfel, Fethullah uzumcuo287;lu si Esra Polat au hranit 4. 000 de refugiati sirieni, conform i100. independent. co. uk.

Transfagarasanul, deschis tot timpul anului. Licitatie pentru un studiu care arata cum am putea circula non-stop pe cel mai frumos traseu rutier din lume

Transfagarasanul a fost desemnat de aventurierii de la Top Gear drept cel mai frumos traseu rutier din lume si nu putini sunt romanii care se scandalizeaza pentru ca acest drum este deschis doar din iunie pana in noiembrie. Ei bine, administratorul soselei - CNADNR - a decis sa tina Transfagarasanul deschis tot timpul anului.

Apple mai pierde o lupta: nu mai este cel mai mare producator din China

Desi in urma cu cateva luni cei de la Apple se mandreau cu cea mai mare victorie din istoria companiei dominatia pietei chineze de smartphone-uri, anuntul nu mai e valabil. Daca mai exista vreun dubiu in legatura cu volatilitatea pietei de smartphone-uri, acela a fost inlaturatde un nou studiu publicat zilele trecute. Acesta includea [] Apple mai pierde o lupta: nu mai este cel mai mare producator din China Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Floyd Mayweather va boxa ultima data cu Andre Berto. Cand isi incheie cariera cel mai titrat pugilist din istorie

Pugilistul american Floyd Mayweather isi va incheia cariera pe 12 septembrie, intr-o gala la MGM Grand Garden Arena din Las Vegas, atunci cand il va infrunta pe compatriotul sau, Andre Berto, cu ambele centuri pe masa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )