Libnet.ro
UNICEF

16:30

Associated Press, despre lupta anticoruptie din Romania: Prima schimbare a adus-o Basescu. Aproape 10 ani mai tarziu, Kovesi se ia la tranta cu unii dintre cei mai puternici romani

B1 B1,
Associated Press, despre lupta anticoruptie din Romania: Prima schimbare a adus-o Basescu. Aproape 10 ani mai tarziu, Kovesi se ia la tranta cu unii dintre cei mai puternici romani

Agentia de presa Associated Press a publicat, luni, un material despre Justitia din Romania. Corespondentul AP de la Bucuresti a analizat schimbarile aduse de femei in Justitia romaneasca, o lume care, pana. continuă pe B1

Associated Press: Femeile-luptatoare aduc lumina justitiei in Romania post-sovietica

Corespondentul din Romania al agentiei Associated Press a publicat un material in care analizeaza schimbarile aduse de femei in Justitia romaneasca, o lume care, pana nu demult, era considerata a barbatilor. Laura Codruta Kovesi si Denisa Cristodor, procurorul care i-a trimis in judecata pe tortionarii Ion Ficior si Alexandru Visinescu, sunt cele deoua exemple de la care porneste articolul AP.

Primul serial libanez din Romania, difuzat de Euforia TV! Iata despre ce este vorba!

Incepand cu data de 27 aprilie, postul Euforia TV va difuza primul serial libanez din Romania, Pacatele Inimii! Iata despre ce va fi vorba in aceasta telenovela! .

Vicepremierul Ungariei despre revendicarile maghiarilor din Transilvania: Daca altii au voie, atunci si maghiarii pot

Premierul Ungariei a transmis un mesaj maghiarilor din Romania in care ii incurajeaza pe acestia in chestiunea autonomiei. A vorbit despre revendicarile maghiarilor din Transilvania si a zis: daca altii au.

Bucurestiul este lider in topul coruptiei locale din Romania

Bucurestiul este lider in topul coruptiei locale din Romania, potrivit unui studiu bazat pe condamnarile obtinute de procurorii DNA. Analiza, care vizeaza ultimii patru ani, arata ca in Capitala au fost 4,71.

Primul serial libanez din Romania, Pacatele inimii vine la Euforia TV!

Euforia TV va difuza, din 27 aprilie, in premiera absoluta, Pacatele inimii, primul serial libanez din Romania, de luni pana vineri, de la ora 21. Pacatele inimii este o coproductie.

Cele mai cautate joburi de pe piata muncii din Romania sunt in vanzari, relatiile cu clientii si IT: Femeile se specializeaza in locuri de munca considerate in trecut masculine

Cele mai cautate joburi de pe piata muncii din Romania, dar si cele mai bine platite sunt in vanzari, relatiile cu clientii si IT, acestea fiind si cele mai bine platite. Se observa si o alta tendinta:.

Gheorghe Borcean este noul presedinte al Colegiului Medicilor din Romania

Gheorghe Borcean este noul presedinte al Colegiului Medicilor din Romania, acesta fiind ales vineri la conducerea organizatiei profesionale, dupa ce Vasile Astarastoae a demisionat la sfarsitul lunii martie,.

Se implinesc 38 de ani de la cea mai grava avalansa din Romania

Vineri se implinesc 38 de ani de la cea mai grava avalansa din Romania, cand 23 de oameni, cei mai multi dintre ei elevi de liceu, au murit la Balea Lac, informeaza Digi24.

Cea mai mica localitate din Romania, la secole distanta de Bucuresti

Harta iti arata ca intre capitala Romaniei si cea mai mica localitate din aceasta tara este o distanta de cateva sute de kilometri. Viata, in schimb, dovedeste ca secole despart comuna Ceru-Bacainti, din judetul Alba, de Bucuresti.

Egiptul a cumparat 60.000 de tone de grau din Romania

Egiptul a cumparat vineri 60. 000 de tone de grau romanesc de la traderul Nidera, pentru care a platit 13,38 milioane dolari, conform unui anunt postat pe site-ul Autoritatii Generale pentru Aprovizionare GASC) din Egipt.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2675 seconds )