Libnet.ro
UNICEF

16:00

Associated Press: Romanii marsaluiesc impotriva coruptiei si promit o noua era in politica

Hotnews Hotnews,
 Associated Press: Romanii marsaluiesc impotriva coruptiei si promit o noua era in politica

Mii de protestatari au marsaluit prin Bucuresti in semn de sustinere a autoritatii anticoruptie DNA) si au cerut ca politicul sa nu se amestece in institutiile statului, scrie Associates Press, adaugand ca acesta este ultimul dintr-o serie de mitinguri antiguvernamentale care au avut loc in ultimele saptamani in Romania, potrivit News. ro. Protestatarii s-au angajat sa aduca o noua era in politica Romaniei, mai scriu jurnalistii straini. continuă pe Hotnews

Lupta impotriva coruptiei la nivel inalt a continuat in 2016 in Romania, insa exista in continuare probleme

Guvernul roman a continuat lupta la nivel inalt impotriva coruptiei, iar reprezentanti publici importanti si oameni de afaceri au fost anchetati si urmariti cu succes, insa, in pofida unor progrese, coruptia a ramas o problema, scrie Departamentul de Stat american in sectiunea a patra a Raportului din 2016 cu privire la practicile in domeniul drepturilor omului in Romania, subliniind ca mita a ramas un lucru obisnuit in sectorul public, potrivit News. ro.

Lupta impotriva coruptiei la nivel inalt a continuat in 2016 in Romania, insa exista in continuare probleme, iar mita a ramas un lucru obisnuit in sectorul public (raport al Departamentului de Stat al SUA)

Autoritatile romane au continuat lupta la nivel inalt impotriva coruptiei, iar reprezentanti publici importanti si oameni de afaceri au fost anchetati si urmariti cu succes, insa, in pofida unor progrese, coruptia a ramas o problema, scrie Departamentul de Stat american in Raportul cu privire la practicile in domeniul drepturilor omului in Romania din 2016, subliniind ca mita a ramas un lucru obisnuit in sectorul public, citeaza News. ro.

Lupta impotriva coruptiei la nivel inalt a continuat in 2016 in Romania, insa exista in continuare probleme

Guvernul roman a continuat lupta la nivel inalt impotriva coruptiei, iar reprezentanti publici importanti si oameni de afaceri au fost anchetati si urmariti cu succes, insa, in pofida unor progrese, coruptia a ramas o problema, scrie Departamentul de Stat american in sectiunea a patra a Raportului cu privire la practicile in domeniul drepturilor omului in Romania din 2016, subliniind ca mita a ramas un lucru obisnuit in sectorul public, potrivit News. ro.

Kovesi, intr-un interviu pentru La Coix: Nu vom avea certitudinea ca se vor face reforme ireversibile in lupta impotriva coruptiei

Laura Codruta Kovesi a oferit un interviu pentru cotidianul francez La Croix, in care precizeaza ca lupta impotriva coruptiei din Romania este eficienta, dar nu exista certudinea ca se vor face reforme ireversibile.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )