Libnet.ro
UNICEF

17:45

Astra Giurgiu - Dinamo Zagreb 1-0: au castigat cand n-a mai contat

Adevărul Adevărul,
Astra Giurgiu - Dinamo Zagreb 1-0: au castigat cand n-a mai contat

Gazdele parasisera Liga Europa, inainte de partida de joi, insa au invins si si-au luat revansa dupa acel 1-5 de cosmar, la Zagreb. continuă pe Adevărul

LIVE TEXT: Astra Giurgiu- Dinamo Zagreb, ora 22.05, in grupa D a Ligii Europa

Astra a iesit de mult din lupta pentru un loc in primavara europeana. Chiar daca sunt ultimii in grupa D a Ligii Europa, cu un singur punct in patru meciuri, giurgiuvenii vor sa isi ia revansa, joi seara, la Giurgiu, in fata croatilor de la Dinamo Zagreb si sa mai adune ceva la zestrea de puncte.

Liga Europa: Meciul Astra - Dinamo Zagreb, arbitrat de Serghei Laposnik

Meciul dintre Astra si Dinamo Zagreb, disputat, joi, la Giurgiu, in cadrul grupelor Ligii Europa va fi arbitrat de o brigada din Rusia, cu Serghei Laposkin la centrul terenului.

Echipa de start a Astrei in meciul cu Dinamo Zagreb

Vedeti mai jos echipa de start a Astrei Giurgiu pentru meciul cu Dinamo Zagreb de la 22:05. Partida va fi live text pe onlinesport. ro .

LIVE Europa League Aalborg-Steaua (20:00) si Astra-Dinamo Zagreb (22:05)

Meciurile echipelor romanesti din grupele Europa League sunt transmise in direct, LIVE TEXT, pe site, joi seara, incepand cu ora 20:00. Urmariti aici cele mai importante faze de joc:Aalborg-Steaua 20:00) si Astra-Dinamo Zagreb 22:05).

Dinamo Zagreb, in vizita la Petrolul Ploiesti

Croatii de la Dinamo Zagreb au intors vizita fostelor glorii ale lupilor galbeni, Mircea Dridea, Octavian Dincuta, Eduard Iuhas si Camil Oprisan. Veteranii lui Dinamo Zagreb si gloriile galben-albastrilor s-au revazut dupa 47 de ani.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )