Libnet.ro
UNICEF

14:45

Astrologul Cristina Demetrescu, previziune pentru anul 2021: Energia financiara este destul de anarhica

Antena3 Antena3,
Astrologul Cristina Demetrescu, previziune pentru anul 2021: Energia financiara este destul de anarhica

Astrologul Cristina Demetrescu a vorbit, la Voi cu Voicu, despre previziunile astrelor pentru sfarsitul acestui an, dar si nota generala pentru anul ce urmeaza. continuă pe Antena3

Mihai Voropchievici, previziune pentru anul 2021: E total diferit de 2020! Energiile sunt altele

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, la Adevaruri Ascunse, despre anul 2021, dar si despre ce urmeaza sa se intample anul viitor, in raport cu anul 2020.

Astrologul Cristina Demetrescu: 2021 va fi bun in mare parte, sunt convinsa!

Cristina Demetrescu a vorbit in emisiunea Voi cu Voicu, despre toate tensiunile generate de pandemie. 2021 va fi bun in mare parte, sunt convinsa, a spus astrologul.

Horoscopul banilor pentru anul 2021, cu Mihai Voropchievici si Lidia Fecioru: Dumnezeu iti da, dar nu iti baga si in traista

Numerologul Mihai Voropchievici si bioenergoterapeutul Lidia Fecioru au explicat, la Adevaruri Ascunse, cu ce fel de incarcatura vine anul 2021 in ceea ce priveste latura financiara. Astfel, spre deosebire de anul acesta, anul viitor vine cu o multitudine de oportunitati pentru toate zodiile.

Cristina Demetrescu, astrolog: Curatenia spirituala este ca igiena zilnica

Astrologul Cristina Demetrescu a comentat, in emisiunea Voi cu Voicu, despre cum ne poate ajuta astrologie sa vedem nivelul de spiritualizare al unui om. Curatenia spirituala este ca igiena zilnica, spune Cristina Demetrescu.

Peste 23 de milioane de euro pentru studii despre energia nucleara si pe baza de hidrogen

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Tehnologii Criogenice si Izotopice din Ramnicu Va.

Cosmin Marinescu, consilier prezidential: Perspectivele sunt favorabile pentru o crestere economica robusta incepand cu anul 2021

Economia Romaniei evolueaza favorabil in contextul pandemiei de coronavirus, considera consilierul prezidential Cosmin Marinescu. Acesta este de parere ca, incepand de anul viitor am putea asista la o crestere.

Florin Citu: Ministerul Finantelor propune orectificare bugetara pentru anul 2020 cu un deficit bugetar de 9,1% din PIB Romania va incheia anul cu o contractie economica de 4,2%

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a facut precizari miercuri referitoare la rectificarea bugetara, precizand faptul ca este necesara ca domenii cheie sa aiba banii necesari la finalul aacestui an si pentru.

FLORIN CITU: Pentru anul viitor incercam un deficit de 7% din PIB

Pentru bugetul de anul viitor se incearca ajungerea la un deficit bugetar de doar 7% din PIB, a declarat astazi ministrul Finantelor Florin Citu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )