Libnet.ro
UNICEF

14:45

Atac armat in apropierea unei moschei din Franta. Cel putin opt persoane au fost ranite

România Liberă România Liberă,
Atac armat in apropierea unei moschei din Franta. Cel putin opt persoane au fost ranite

Cel putin opt persoane au fost ranite, duminica seara, in urma unui atac armat care a avut loc in apropierea unei moschei din sudul Frantei. continuă pe România Liberă

Cel putin opt persoane, ranite in urma unui atac armat, in apropierea unei moschei din Franta

Cel putin opt persoane au fost ranite in urma unui atac armat ce a avut loc in afara unei moschei din sudul Frantei, conform unor oficiali, citati de presa internationala, transmite Mediafax. Atacul.

ATAC ARMAT in Franta. Totul s-a intamplat langa o moschee

Atac armat in fata unei moschei din Franta. Cel putin opt oameni au fost raniti dupa ce doi barbati au deschis focul intr-o multime aflata in fata unui lacas de cult islamic din Avignon. Su.

Franta: 8 raniti dupa un schimb de focuri in afara unei moschei din Avignon. Autoritatile resping pista terorista

8 persoane au fost ranite usor intr-un schimb de focuri in afara unei moschei din Avignon, sud-estul Frantei, duminica seara, au declarat reprezentanti ai parchetului francez, care resping pista terorista, scrie AFP.

FOTO. Un barbat a incercat sa intre cu masina in multimea care se afla in fata unei moschei din Paris. Nicio persoana nu a fost ranita

Un barbat a fost arestat, joi seara, intr-o suburbie din Paris, dupa ce a incercat sa intre cu masina intr-o multime care se afla in fata unei moschei.

Opt raniti dupa ce doua persoane au deschis focul in fata unei moschei din Franta. Incidentul nu este considerat a fi de natura terorista

Doua persoane inarmate au deschis focul in fata unei moschei din orasul Avignon, din sudul Frantei, ranind opt persoane, conform presei din Franta. Presa locala a anuntat ca politia nu considera evenimentul de natura terorista.

Un nou ATAC ARMAT cutremura lumea

Autoritatile americane au anuntat ca cel putin 17 persoane au fost impuscate in urma unui schimb de focuri, care a vizat un club de noapte din Arkansas. De asemenea, mai multe persoane au fost calcate.

Zeci de persoane au fost ranite, in urma unui atac armat produs intr-un club din statul american Arkansas

Zeci de persoane au fost ranite, 17 dintre ele necesitand spitalizare, in urma unui atac armat comis intr-un club de noapte din statul american Arkansas, scrie Mediafax.

Fostul candidat la alegerile prezidentiale din Franta Benoit Hamon a parasit Partidul Socialist

Benoit Hamon, fostul candidat socialist la alegerile prezidentiale din Franta, a anuntat ca urmeaza sa se retraga din Partidul Socialist PS) in randurile caruia a militat trei decenii.

Atac armat in SUA. 17 oameni au fost impuscati intr-un club

Autoritatile americane au anuntat ca cel putin 17 persoane au fost impuscate in urma unui schimb de focuri, care a vizat un club de noapte din Arkansas. De asemenea, mai multe persoane au fost calcate.

Incident armat intr-un spital din New York: Cel putin trei persoane au fost impuscate (VIDEO)

UPDATE:Barbatul care deschis focul in spitalul din New York este mort, a anuntat politia din New York. Cel putin treipersoane au fost impuscate vineri dupa-amiaza intr-un spital.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )