Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cel putin opt persoane, ranite in urma unui atac armat, in apropierea unei moschei din Franta

Antena3 Antena3,
Cel putin opt persoane, ranite in urma unui atac armat, in apropierea unei moschei din Franta

Cel putin opt persoane au fost ranite in urma unui atac armat ce a avut loc in afara unei moschei din sudul Frantei, conform unor oficiali, citati de presa internationala, transmite Mediafax. Atacul. continuă pe Antena3

Atac armat in apropierea unei moschei din Franta. Cel putin opt persoane au fost ranite

Cel putin opt persoane au fost ranite, duminica seara, in urma unui atac armat care a avut loc in apropierea unei moschei din sudul Frantei.

FOTO. Un elicopter s-a prabusit, in Indonezia, in timpul unei interventii de salvare. Cel putin opt persoane au murit

Cel putin opt persoane au murit, in Indonezia, dupa ce un elicopter de salvare s-a prabusit in timpul unei operatiuni de evacuare a persoanelor care locuiau in apropierea unui vulcan activ.

Zeci de persoane au fost ranite, in urma unui atac armat produs intr-un club din statul american Arkansas

Zeci de persoane au fost ranite, 17 dintre ele necesitand spitalizare, in urma unui atac armat comis intr-un club de noapte din statul american Arkansas, scrie Mediafax.

Accident mortal in Rusia. Cel putin 14 persoane au murit, in urma coliziunii intre un autocar si un camion

Cel putin 14 persoane, printre care si doi copii, au murit, duminica, in urma unui accident rutier dintre un autocar si un camion, in regiunea rusa Tatarstan.

FOTO Trei persoane ranite in urma unui grav accident rutier provocat pe Drumul European 70. Trei masini de marfa au fost distruse

Trei persoane au fost ranite in urma unui grav accident de circulatie care a avut loc luni dimineata pe Drumul European 70 DN 6), intre Timisoara si Lugoj. in urma impactului, doua persoane au fost incarcerate. Victimele au fost duse la spital, constiente.

Trei persoane ranite in urma unui grav accident rutier provocat pe Drumul European 70. Trei masini de marfa au fost distruse FOTO

Trei persoane au fost ranite in urma unui grav accident de circulatie care a avut loc luni dimineata pe Drumul European 70 DN 6), intre Timisoara si Lugoj. in urma impactului, doua persoane au fost incarcerate. Victimele au fost duse la spital, constiente.

Focuri de arma intr-un spital din New York; cel putin doua persoane ar fi fost ranite

Cel putin doua persoane au fost ranite in urma unor focuri de arma trase vineri intr-un spital din Bronx, la New York, a confirmat politia, citata de agentia DPA.

Cel putin noua persoane si-au pierdut viata in urma inundatiilor si alunecarilor de teren din Nepal

Cel putin noua persoane si-au pierdut viata si sapte sunt date disparute dupa ce ploile musonice puternice au provocat alunecari de teren si inundatii in mai multe zone ale Nepalului, a informat luni un.

Incident armat intr-un spital din New York: Cel putin trei persoane au fost impuscate (VIDEO)

UPDATE:Barbatul care deschis focul in spitalul din New York este mort, a anuntat politia din New York. Cel putin treipersoane au fost impuscate vineri dupa-amiaza intr-un spital.

Atac cu masina-capcana la Damasc: cel putin 18 persoane au murit

Cel putin 18 persoane si-au pierdut viata duminica dimineata, potrivit ultimului bilant, dupa ce un suspect a reusit sa detoneze o masina-capcana in Piata Tahrir din Damasc, capitala Siriei. Atacul a avut loc in timp ce politisti sirieni urmareau trei masini-capcana. Doua dintre ele au fost oprite la timp, transmite BBC.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2622 seconds )