Libnet.ro
UNICEF

19:45

Atac armat la o baza militara din SUA. Doi oameni au murit

Antena3 Antena3,
Atac armat la o baza militara din SUA. Doi oameni au murit

Cel putin doua persoane au fost impuscate mortal intr-un atac armat produs vineri la o baza militara din orasul texan San Antonio, informeaza presa americana. Doua persoane au murit. continuă pe Antena3

SUA. Incident armat la o baza aeriana din Texas. Doi oameni au fost ucisi

Doua persoane au fost ucise intr-un schimb de focuri intr-o baza militara a Fortelor Aeriene in statul Texas. Politia americana a fost solicitata sa intervina.

Atac armat la o baza militara din Statele Unite: cel putin doua persoane au fost impuscate mortal

In urma atacului armat de la baza militara din orasul texan San Antonio, cel putin doua persoane au fost impuscate mortal, informeaza presa Americana.

Cel putin doi morti intr-un atac armat la o baza aeriana din Statele Unite

Cel putin doua persoane au fost impuscate mortal intr-un atac armat produs vineri la o baza militara din orasul texan San Antonio, informeaza presa americana.

Atac armat in Germania. Cel putin doua persoane sunt in stare grava

Cel putin doua persoane sunt in stare grava in urma unui incident armat petrecut joi dupa-amiaza in sudul Germaniei, autoritatile suspectand ca a fost vorba de o reglare de conturi,.

Atac armat in plina strada in Germania

Cel putin doua persoane sunt in stare grava in urma unui incident armat petrecut joi dupa-amiaza in sudul Germaniei, autoritatile suspectand ca a fost vorba de o reglare de conturi, informeaza publicatia Suddeutsche Zeitung, citata de Mediafax.

O profesoara din SUA a recunoscut ca a intretinut relatii sexuale cu trei dintre elevii ei pentru a-i ajuta sa-si imbunatateasca notele

Brianne Altice, din Utah, SUA, in varsta de 36 de ani, a abuzat sexual trei baieti de 16 si 17 ani, iar pentru acest lucru a ajuns in fata autoritatilor. Profesoara risca o pedespsa cu i.

Scene de cosmar pe o strada din Iasi. Trei oameni, la un pas de moarte

In doar cateva secunde, trei oameni au reusit sa scape din calea flacarilor violente, care le cuprinsesera masina. Autoturismul s-a aprins din senin pe o sosea de la marginea Iasiului. Ceilalti.

Panama Papers: De ce lipsesc de pe lista neagra magnatii americani si bancile din SUA. Ce spun jurnalistii care s-au ocupat de ancheta

Din Rusia in China, Marea Britanie si Islanda, de la presedinti la premieri sau sportivi, nimeni nu pare sa fi scapat de dezvaluirile jurnalistilor cu privire la firmele offshore create de compania Mossack.

O eleva din SUA a fost trantita si incatusata de politistul scolii (VIDEO)

Experienta traumatizanta pentru o eleva din Statele Unite. Copila de numai 12 ani a fost pusa la pamant si incatusata de politistul scolii, pe motiv ca ar fi urmat sa se bata cu o colega.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1946 seconds )