Libnet.ro
UNICEF

19:00

Atac armat in Franta, soldat cu cel putin un mort

România Liberă România Liberă,
Atac armat in Franta, soldat cu cel putin un mort

Indivizi ramasi neidentificati au deschis focul spre un vehicul, luni, la periferia orasului francez Marsilia, omorand cel putin o persoana, in ceea ce pare a fi o reglare de conturi, informeaza presa franceza, citata de Mediafax. continuă pe România Liberă

Atac armat in sudul Frantei. Cel putin un mort

Indivizi ramasi neidentificati au deschis focul spre un vehicul, luni, la periferia orasului francez Marsilia, omorand cel putin o persoana, in ceea ce pare a fi o reglare de conturi, informeaza presa .

Atac terorist in Mogadishu, soldat cu cel putin 17 morti. Au fost detonate doua masini capcana, iar militantii al Shabaab s-au luptata cateva ore cu fortele de ordine

Cel putin 17 persoane au fost ucise de islamisti inarmati ce au atacat joi seara tarziu un restaurant de pe o plaja populara din capitala Somaliei, Mogadishu, transmite Reuters.

Cel putin un mort dupa un incident armat produs in sudul Frantei

Indivizi ramasi neidentificati au deschis focul spre un vehicul, luni, la periferia orasului francez Marsilia, omorand cel putin o persoana, in ceea ce pare a fi o reglare de conturi, informeaza presa franceza.

Atac armat intr-o scoala din Canada, soldat cu cinci morti

Cinci persoane au fost ucise si doua sunt in stare critica, in urma unui atac armat care a avut loc intr-o scoala din Canada. Premierul canadian Justin Trudeau a anuntat ca atacatorul a fost retinut.

Atac armat in Canada, intr-o scoala, soldat cu cinci morti

Cinci persoane au fost ucise si doua sunt in stare critica, in urma unui atac armat care a avut loc intr-o scoala din Canada. Premierul canadian Justin Trudeau a anuntat ca atacatorul a fost retinut.

Atac armat in Canada. Cinci morti si mai multi raniti

Un atac armat, produs in Canada, s-a soldat cu patru morti si mai multi raniti.

Atac armat intr-o scoala din Canada

Cel putin doua persoane au fost ucise intr-un atac armat comis vineri intr-o scoala din comunitatea izolata La Loche, Saskatchewan vestul Canadei) si un suspect se afla in arest, a informat ziarul local Star.

Atac armat la o scoala din Canada: Inima tarii noastre este franta

Cinci persoane au fost ucise intr-un atac armat comis vineri, intr-o scoala din comunitatea izolata La Loche, Saskatchewan vestul Canadei)Un suspect se afla in arest, conform CNN. Inima tarii.

Cel putin 25 de morti intr-un atac terorist sinucigas comis in Camerun

Patru teroristi s-au aruncat in aer, luni, intr-o piata aglomerata din Camerun, omorand alte cel putin 25 de persoane, in ceea ce pare a fi un atac al organizatiei islamiste Boko Haram, anunta surse locale citate de site-ul agentiei Reuters.

Cel putin 29 de morti si mii de zboruri anulate in Statele Unite din cauza viscolului puternic

Cel putin 29 de persoane au murit in SUA, majoritatea in accidente rutiere produse pe fondul viscolului care a paralizat intreaga Coasta de Est a Statelor Unite, lasand mii de locuitori fara electricitate, informeaza Sky News.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )