Libnet.ro
UNICEF

10:01

Atac armat la Paris: Un politist a fost ucis, atacatorul impuscat

Antena3 Antena3,
Atac armat la Paris: Un politist a fost ucis, atacatorul impuscat

Joi seara, s-au azuit focuri de arme la Paris. Doua persoane sunt ranite. Este vorba de doi politisti. Stire in curs de actualizare. continuă pe Antena3

Incident armat in Paris: Un politist a fost ucis si alti doi ranti. Bulevardul Champs-Elysees este inchis LIVE VIDEO

Incident armat in capitala Frantei: un ofiter de ordine a fost ucis, iar altul este grav ranit, anunta CNN. Conform informatiilor, unul dintre atacatori a fost ucis de fortele de ordine.

Incident armat in Paris: Un politist a fost ucis si alti doi grav raniti. Statul Islamic revendica atacul LIVE VIDEO

Incident armat in capitala Frantei: un ofiter de ordine a fost ucis, iar alti doi au fost grav raniti, anunta CNN. Conform informatiilor, unul dintre atacatori a fost ucis de fortele de ordine.

Atac armat la Paris: Cel putin un politist a fost ucis, atacatorul impuscat. Gruparea Stat Islamic revendica atacul

Joi seara, s-au azuit focuri de arme la Paris. Doua persoane sunt ranite. Este vorba de doi politisti. Stire in curs de actualizare.

Focuri de arma pe Champs-Elysees in PARIS: Un politist a fost ucis, iar doi au fost raniti (FOTO)

UPDATE: Un politist a fost ucis, iar doi raniti in atac, precizeaza AFP, citata de news. ro. Sectia antiterorista a Parchetului de la Paris a preluat ancheta. Doi politisti au fost.

ULTIMA ORA Focuri de arma pe Champs-Elyses din Paris: un politist a fost ucis, altul ranit / Cel putin doi atacatori, unul ucis

Focuri de arma au fost auzite joi seara pe bulevardul Champs-Elysees, transmite postul BFMTV, citat de CNN. Potrivit Reuters, un politist a fost ucis. 46 Martor: Un individ a iesit din masina si a inceput sa traga cu un Kalashnikov, lovind un politist22. 41 Cel putin doi atacatori implicati, unul dintre ei a fost neutralizat - politia .

Atac armat in SUA: 3 persoane au fost ucise de un barbat! Tragatorul s-a predat

Trei persoane au fost ucise, iar alta ranita, dupa ce un individ a tras marti cu arma in Fresno, in centrul Californiei, potrivit Agerpres. Kori Ali Muhammad, de 39 de ani a strigat Allah.

VIDEO UPDATE Atac armat la Paris, pe Champs-Elysees - un politist ucis, alti doi grav raniti / Un atacator lichidat, politia a emis mandat de arestare pentru un al doilea suspect / Hollande: Pistele sunt de natura terorista

Un politist a fost ucis, iar alti doi au fost grav raniti intr-un atac armat produs joi seara in centrul Parisului, pe bulevardul Champs-Elysees, au informat autoritatile franceze, precizand ca un atacator a fost neutralizat de politie, transmit agentiile internationale de presa. Atacul survine cu trei zile inaintea primului tur al alegerilor prezidentiale si in contenxtul in care Franta, aflata sub stare de urgenta, se confrunta din 2015 cu un val de atentate jihadiste fara precedent, soldate cu 238 de morti. 38 Gruparea jihadista Stat Islamic revendica atacul de la Paris, prin intermediul agentiei sale de propaganda Amaq. Gruparea il identifica pe atacator drept unul dintre combatantii sai, numindu-l Abu Yousif, Belgianul. 25 Presedintele Francois Hollande: Pistele sunt de natura terorista.

Atac armat in California. Trei morti si un ranit dupa ce un barbat a deschis focul in multime

Tre persoane au murit si una a fost ranita dupa ce un barbat a deschis foctul in orasul californian Fresno. Potrivit politiei, citata de ABC, agresorul in varsta de 39 de ani a strigat Allah e mare in timp ce era arestat. Cu toate astea, agentii serviciilor de securitate au indoieli ca ar fi un atac terorist si crede ca barbatul a actionat manat de ura rasiala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )