Libnet.ro
UNICEF

15:00

Atac armat in Statele Unite. LIVE VIDEO

Antena3 Antena3,
Atac armat in Statele Unite. LIVE VIDEO

Fortele de ordine raspund unui atacator inarmat la un centru de procesare al UPS din New Jersey, informeaza presa internationala. Fortele armate au intrat in cladire, potrivit martorilor. Vom reveni. continuă pe Antena3

Primul draft al investigatiei lui Mueller: Trump l-ar fi ajutat pe Putin sa destabilizeze Statele Unite VIDEO

Unu dintre jurnalistii din spatele investigatiei Watergate, Carl Bernstein, a declarat ca i s-a spus despre investigatia privind implicarea Rusiei in alegerile prezidentiale din 2016 ca va arata cum presedintele Donald Trump a ajutat Rusia sa destabilizeze Statele Unite.

Infractor in Romania, preot in Statele Unite. ii dadeam 3.000 de dolari salariu in fiecare luna de la parohie

Credinciosii unei parohii romanesti din California, Statele Unite, au aflat cu stupoare ca preotul care slujeste de trei ani acolo este un infractor condamnat la zece ani de inchisoare cu executare in Romania. intre timp, barbatul a disparut din nou.

FOTO Cele mai bizare obiecte gasite in oameni ajunsi la Urgente. Topul unic in lume intocmit in Statele Unite

Specialistii din Statele Unite au intocmit o baza de date care cuprinde cele mai bizare obiecte gasite in oameni modul in care au ramas blocate.

Statele Unite vor organiza n Polonia un summit dedicat Orientului Mijlociu / Pe agenda, influenta Iranului

Statele Unite vor organiza luna viitoare in Polonia un summit ministerial pentru promovarea stabilitatii in Orientul Mijlociu si care va fi centrat pe influenta Iranului, a anuntat seful diplomatiei americane Mike Pompeo, citat de AFP.

Israelul nu vinde avioane F-16 Croatiei, din cauza ca Statele Unite nu aproba tranzactia

Israelul nu va putea vinde Croatiei avioane de vanatoare F-16, din cauza ca Statele Unite nu aproba tranzactia, a declarat joi ministrul croat al apararii, Damir Krsticevic, citat de Reuters.

SIMONA HALEP-KAIA KANEPI LIVE VIDEO. La ce ora incepe meciul lui Halep la Australian Open

SIMONA HALEP-KAIA KANEPI LIVE VIDEO Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, va avea o adversara foarte dificila in prima runda a turneului Australian Open, cel dintai de Mare Slem al anulu.

VIDEO Soferita eroina: A oprit autobuzul si a salvat un baietel care ratacea doar in scutece pe un frig patrunzator

O soferita de autobuz din Milwaukee, Statele Unite, a devenit eroina dupa ce a salvat un baietel de nici macar un an care ratacea descult si aproape dezbracat in frig pe marginea unui drum.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )