Libnet.ro
UNICEF

01:05

ATAC la BERLIN! Mai multe victime!

Antena3 Antena3,
ATAC la BERLIN! Mai multe victime!

Un barbat in varsta de 33 de ani a ranit cinci politisti intr-o moschee din Berlin si ulterior a fost internat intr-un spital de psihiatrie, a indicat joi politia germana. Barbatul a. continuă pe Antena3

A spart geamurile de la mai multe masini pentru a fura bunuri si bani. Cu ce paguba s-au ales proprietarii

Un barbat i-a terorizat timp de o luna pe proprietarii de masini din Braila dupa ce a spart geamurile de la mai multe autoturisme pentru a sustrage bunurile de valoare si sumele de bani pe care proprietarii au avut neinspiratia sa le lase acolo.

Explozie puternica in Turcia. Mai multe persoane au fost ranite - VIDEO

O bomba plasata intr-un container de gunoi a explodat joi in provincia turca Izmir, pe coasta Marii Egee, iar mai multe persoane care se aflau intr-un autobuz au fost ranite, potrivit.

Lucrari pe autostrazile A1, A2 si A6. Trafic ingreunat pe mai multe drumuri nationale

Mai multe tipuri de lucrari se executa in cursul zilei de miercuri pe autostrazile A1, A2 si A6, arata Centrul Infotrafic. Potrivit soferilor, si pe Drumul National 1 traficul se desfasoara cu greutate.

Surse: Controverse in Guvern, mai multe ministere nu sunt de acord cu aparitia unei categorii de super-bugetari la Ministerul Dezvoltarii

Mai multe ministere refuza sa avizeze pozitiv un proiect al Ministerului Dezvoltarii prin care salariul angajatilor care gestioneaza banii pentru proiecte locale din controversatul Program National de Dezvoltare sa aiba salariile marite cu 75%. Ministerele care refuza avizarea se tem ca aparitia acestei categorii de super-bugetari ar duce la o reactie in lant, potrivit unor surse guvernamentale.

A fost vijelie puternica la Targoviste. Un copac a fost smuls din radacini si mai multe strazi au fost inundate

Vijelia a creat probleme serioase in Targoviste. Vantul puternic a doborat la pamant un copac pe strada 9 Mai din Targoviste, iar mai multe strazi au fost inundate.

Vijelie puternica la Targoviste: un copac a fost smuls din radacini si mai multe strazi au fost inundate

Vijelia a creat probleme serioase in Targoviste. Vantul puternic a doborat la pamant un copac pe strada 9 Mai din Targoviste, iar mai multe strazi au fost inundate.

Aproape 25.000 de locuri de munca vacante, cele mai multe in Bucuresti, Prahova si Arad

Aproape 25. 000 de locuri de munca sunt vacante, luni, la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti, Prahova si Arad. Mai putin de o suta de posturi disponibile sunt in judetele Caras-Severin, Giurgiu, Suceava, Mehedinti si Bacau. Cele mai multe locuri de munca, peste 1. 300, sunt pentru muncitori necalificati in industria confectiilor.

Franta va trebui sa inchida mai multe reactoare nucleare. Care este motivul

Nicolas Hulot, ministrul francez al Mediului, a afirmat, miercuri, ca Franta va trebui sa inchida mai multe reactoare nucleare. Asta pentru a-si indeplini obiectivul de a reduce ponderea energiei.

Domeniile cu cele mai multe firme in proceduri de insolventa

O analiza prezentata miercuri de compania de asigurare de credite Coface Romania indica principalele domenii in care s-au produs cele mai multe insolvente ale firmelor romanesti, in priele 6 luni ale anului 2017.

Luxemburgul si Belgia sustin ideea Europei cu mai multe viteze, propusa de Macron

Prim-ministrii Belgiei si Luxemburgului, Charles Michel si Xavier Bettel, l-au asigurat marti pe presedintele Frantei, Emmanuel Macron, de sprijinul lor pentru campania impotriva asa-numitului dumping social legat de lucratorii detasati, precum si pentru ideea Europei cu mai multe viteze, relateaza AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )